Advocaat: ‘Ik moet een aantal spelers teleurstellen’

By
Updated: december 21, 2009
Advocaat: 'Ik moet een aantal spelers teleurstellen'

Advocaat hoopt dat het mooie winterse weer morgen even iets minder nadrukkelijk aanwezig zal zijn. ‘We willen die wedstrijd graag spelen. Het is voor ons een heel belangrijk duel. We zitten nu in een bepaalde roes en weten dinsdag meteen waar we als ploeg nu eigenlijk staan.”

In tegenstelling tot Feyenoord kon AZ vandaag wel gewoon volledig voorbereiden op het KNVB beker duel van morgenavond. “We hebben getraind op een uitstekend veld. Het is goud dat er mensen al om zeven uur in de ochtend aan begonnen zijn om het gereed te krijgen,” aldus Advocaat.

Volgens de Belgische bondscoach zijn de twee clubs erg aan elkaar gewaagd. “Het kan een mooie wedstrijd worden want AZ en Feyenoord zijn aan elkaar gewaagd”, besloot de interim-trainer. “Feyenoord heeft een heel degelijk elftal waarin iedereen weet wat ze doen moeten. Ze hebben ook een aantal vaardige spelers, net als wij.”

Advocaat hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken over personele problemen. Op Bret Holman na, kan de oefenmeester over een volledig fitte selectie beschikken. “Ik moet dus een aantal spelers teleurstellen”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *