AZ heeft eerste bod gedaan op Johnson Laursen

By
Updated: juli 27, 2015

Technisch directeur Stewart is druk bezig om zijn selectie op niveau te brengen. Eerder werken Van der Linden, Coutinho en Janssen al naar Alkmaar gehaald, maar daar zal het niet bij blijven. Met het vertrek van Berghuis is er voldoende geld beschikbaar gekomen om de verdediging een extra impuls te geven.

In gesprek met De Telegraaf geeft Stewart toe dat het al een bod heeft uitgebracht op vleugelverdediger Ryan Johnson Laursen van  Esbjerg fB. ‘We hebben een eerste bod gedaan. Het is voor ons een zeer interessante speler,’ aldus Stewart. Hoe hoog het bod is, is niet naar buiten gebracht.

3 Comments

 1. gerard

  27 juli 2015 at 13:15

  Neem aan niet het bedrag van 1.5 miljoen zoals de verhalen gingen maar ver onder het miljoen.

  • Vincent

   27 juli 2015 at 17:25

   Zijn marktwaarde is volgens Transfermarkt 500.000 dus zal wel rond dat bedrag zitten

   • Gerrit Vooijs

    27 juli 2015 at 20:45

    Hij voetbalt sinds 2013 bij Esjberg. Dat kan, maar dat hij daar nog tot 2019 onder contract staat verbaast mij wel. Of hij heeft onlangs zijn contract verlengd en dus verbeterd, of hij had een 6 jarig contract. Het laatste is onwaarschijnlijk dus dat verklaart de forse vraagprijs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *