Muhren lijkt derde keus te worden

By
Updated: juli 27, 2015

Komende donderdag speelt AZ de Europa League wedstrijd tegen Istanbul Basaksehir en de trainer lijkt nog geen besluit te hebben genomen met welke spits hij zal gaan starten.

Door de komst van Vincent Janssen heeft de trainer een luxe positie. Want naast de nieuwe spits, heeft Van den Brom ook nog de beschikking over Johannsson en Muhren. Vooralsnog lijkt laatstgenoemde de grootste verliezer en moet waarschijnlijk Janssen en Johannsson boven zich dulden. Muhren maakt zich nog geen zorgen. ‘Het blijft afwachten wat Van den Brom straks gaat doen als Johannsson er ook weer bij is. Maar daar maak ik me geen zorgen over, daar ben ik te nuchter voor. Als ik af en toe een paar minuten speeltijd krijg, schiet ik die ballen wel tegen de touwen. En dan maakt de trainer uiteindelijk vanzelf gebruik van me.’

In het laatste oefenduel, experimenteerde de trainer in het laatste kwartier met een 4-4-2 opstelling. ‘Ik wil wel eens zien hoe dat uitpakt in een officiele wedstrijd. Maar dat laat ik verder aan de trainer over. Ik ben sowieso scherp,’ aldus Muhren. Overigens heeft hij deze zomer wel te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken. Bron foto: AZ.nl

5 Comments

 1. gerard

  27 juli 2015 at 13:12

  Heeft in zijn eerste seizoen toch niet echt waar kunnen maken.
  Met hem is het hetzelfde als Huperts, dat je niet op ze kunt bouwen als een basisspeler lange tijd uit zou vallen. Als wisselspeler bruikbaar.
  Des te opmerkelijk dat AZ denkt aan een vast lek voor Guus want waar is dit op gebasseerd.. geldproblemen?

  • oma

   27 juli 2015 at 13:31

   ik ben het echt niet met je eens,hij heeft nooit een echte kans gehad,af en toe een paar minuten.
   laat hem eerst maar eens een wedstrijd of 6a7 spelen dan kan je hem beoordelen.
   nu niet.

   • jan

    27 juli 2015 at 14:14

    Als je geen basisspeler bent, wordt je ook meteen geslachtoffert
    bij een wanprestatie van een heel team. Utrecht uit en feijenoord thuis, zijn vb. daarvan. In de reeks Groningen uit, Go Ahead uit en PSV thuis heeft hij aangetoond het aan te kunnen. Het seizoen is nog lang, dus hij zal gerust z’n kansen krijgen, als hij maar niet verpaupert op de tribune of bij de beloften

 2. Vincent

  27 juli 2015 at 17:21

  4-4-2 met muhren!
  Mooie kerel die muhren

 3. NHN

  27 juli 2015 at 17:55

  Hij heeft in mijn ogen niet echt zijn kans gegrepen vorig seizoen. Maar heeft inderdaad ook niet echt veel tijd gehad zoals vroeger bijvoorbeeld Benschop dat kreeg. Ik vind het ook nog veel te vroeg om deze kerel af te schrijven. Alleen kun je wel stellen dat Janssen een beter indruk maakt.
  Maar Mühren z’n tijd zal hopenlijk nog komen. Bovendien lijkt het me wel een type pinchhitter mede door z’n kopkracht. De verder nuchtere kijk van hem doet me denken dat het nog iemand van betekenis gaat worden. Niet zo’n zeikerd die meteen loopt te griepen dat hij te goed is voor de bank. Maar hij zal het dit seizoen, net als hupperts wel moeten laten zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *