Winterse omstandigheden weerhoudt Feyenoord van trainen voor duel tegen AZ

By
Updated: december 21, 2009
Winterse omstandigheden weerhoudt Feyenoord van trainen voor duel tegen AZ

Rotterdam maandag 21 december 2009. Althans dat geeft mijn horloge aan. Toen ik het bericht over Feyenoord las dacht ik dat we terug in de tijd waren geslingerd. Feyenoord kan zich namelijk niet 100% voorbereiden op de wedstrijd van morgenavond tegen AZ vanwege winterse omstandigheden. Het materiaal om een trainingsveld te verwarmen is wel aanwezig, alleen het probleem is dat er geen geld is om het te installeren…..Right!!!

“Ideaal is anders, maar de situatie is zoals-ie is”, zei trainer Mario Been tegen Voetbal International. Feyenoord heeft de noodzakelijke installatie klaar liggen om het trainingsveld te kunnen verwarmen, maar de club heeft op het momenteel simpelweg geen geld om deze installatie aan te leggen. Daarom kon er maandag en wellicht ook dinsdag niet getraind worden.

“Als het slechte weer aanhoudt tot in februari, hebben we toch een groot probleem”, aldus Been. “Ik geloof dat de directie wel wil meewerken. Er is inderdaad geen geld, maar soms moeten dingen gewoon gebeuren. Het kan niet zo zijn dat een club als Feyenoord niet kan trainen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *