Stewart: AZ verwacht meer dan 5 miljoen voor Berghuis

By
Updated: juli 17, 2015

In een interview gaat Stewart dieper in over de mogelijke transfer van Berghuis, zijn opvolger, de volgende Europese tegenstander en de vacante positie als assistent-trainer. Zeker de moeite om even te kijken.

 

17 Comments

 1. gerard

  17 juli 2015 at 19:58

  5 miljoen is niet serieus te nemen het gaat om meer zo staat op Stewart zijn gezicht te nmen wat hij overigens dan ook niet ontkend… mmh een Maher bedragje ergens tussen 7 a 8 miljoen dan?

 2. Timon

  17 juli 2015 at 20:07

  Wat moet die Visser nou verdienen? Wat voegt die toe? Allemaal mee-eten uit de ruif.

  • Ruud

   18 juli 2015 at 07:49

   Je hebt nou eenmaal mensen nodig die de kar trekken binnen de club. Ik ben het wel met je eens dat het allemaal niet in de tonnen moet gaan lopen.

 3. Gerrit Vooijs

  17 juli 2015 at 20:25

  Ik denk overigens dat AZ niet te hoog in de boom gaat zitten want het geld kan AZ uitstekend gebruiken.
  Alles meer dan 6 miljoen is een bonus 😉

 4. Gerrit Vooijs

  17 juli 2015 at 20:33

  Btw, die interviewer weet niet hoe hij Jahanbakhsh moet uit spreken. StewRt doet het hem 3x voor maar hij blijft de plank misslaan 🙂

  • Ruud

   18 juli 2015 at 07:47

   Ja, Gerrit. Stewart noemt ‘m zelfs met beide voornamen. Dan is er toch wel enige voorkeur te bespeuren. Scherp opgemerkt!

 5. kaazie1987

  18 juli 2015 at 09:56

  az wil toch nog een linker middenvelder met ervaring toevoegen aan de selectie, waarom proberen ze stijn schaars niet te halen? hij heeft nog een 1 jaar contract en bij psv gaat hij toch geen minuten krijgen aangezien guardado op zijn plek staat

  • Jeroen

   18 juli 2015 at 13:39

   Schaars heeft te vaak last van blessures. Je kunt het risico met hem gewoon niet lopen. Vooral niet in deze tijd. Daar is hij simpelweg gewoon te duur voor. Hoop overigens wel dat AZ zich binnenkort gaat versterken. Zo heb je nog even de tijd om op elkaar in te spelen.

  • Gerrit Vooijs

   18 juli 2015 at 14:12

   Nee, het gaat geen Schaars of De Zeeuw of welke oude speler dan ook worden.
   AZ heeft de lijn uitgezet dat jonge talenten haalt of 22-25 jarige spelers met ervaring die er direct staan.
   30 en ouder met een fors / te fors salaris passen niet meer in het profiel van AZ.

 6. kaazie1987

  19 juli 2015 at 09:31

  zal mij benieuwen of ze allebij de johanssons nog weten te verkopen. mattias loopt anders volgend jaar gratis de deur uit en aaron zal denk ik niet veel speelminuten krijgen volgend jaar dus die gaat alleen maar minder opleveren, als je die 2 weet te verkopen kan je mooi een linkerpsits en linkerverdediger halen en een middenvelder met ervaring is ook meer dan welkom. anders contract van ortiz verlengen want zijn contract loopt ook af

 7. kaazie1987

  19 juli 2015 at 09:40

  wel jammer ook dat aron een zeer slechte gold cup speelt. team usa doet het fantastisch ze hebben 10 keer gescoord maar johansson maar 1 keer en ook heeft hij de meeste overtredingen van het toernooi gemaakt en ook maar 1 assist

  • az woman

   19 juli 2015 at 11:00

   Dat AZ moet door selecteren is goed en nodig. Wie levert wanneer nog wat op?
   Ook daar zal Earnest naar kijken. Ook zal hij het programma bekijken en weet net als ieder ander dat AZ op drie fronten meedoet.Aron heeft een contract tot medio 2018, dus zal die hoogst waarschijnlijk na dit seizoen in de etalage terecht komen, Mattias heeft nog een 1 jarig contract, dus die zal wel weg mogen denk ik. Ook Jan Wuytens ligt nog 1 seizoen vast, maar wie heeft interesse om Jan van AZ over te nemen? Welke jeugd is rijp voor het eerste? Blijft Gouweleeuw(Jeffrey heeft aangegeven dat hij niet on willend tegenover een vertrek staat)? Moet AZ er alles aan doen on Jeffrey binnenboord te houden, of mag hij voor de hoofdprijs weg? de komende zes a zeven weken worden hectische tijden voor Earnest, ik wens Earnest in ieder geval veel wijsheid en succes toe.

   • woonwagenpower

    19 juli 2015 at 11:31

    Het zou mij niet verbazen als Gouweleeuw ook nog vertrekt, wat ik overigens niet hoop, maar we weten allemaal hoe het gaat in de voetballerij. Misschien dat Dickie Bitterbal hem wil gaan halen, of dat hij het gat dat Ron Vlaar achterlaat bij QPR mag opvullen. gezien zijn constante goede niveau en inzet is hij denk ik ook buiten de landsgrenzen wel opgevallen. Ook Ronald Koeman mag graag in de Eredivisie winkelen, alleen heb ik bij Koeman vraagtekens of hij AZ een mooie transfersom gunt. Jan Wuytens mag van mij zijn geluk elders gaan zoeken, misschien kan de jeugd dat opvangen, want ik denk dat de jeugd niet onder doet voor Wuytens, dat hebben we gezien met Wesley Hoedt. Ook Mattias is niet de rechtsback in mijn ogen die zijn verwachtingen waarmaakte. Wat er ook gaat gebeuren, Stewart heel veel succes, met het samenstellen van een waardige top vijf selectie, die ook nog in staat is om tournooi (Beker, Europa League) voetbal tot een mooi resultaat te brengen.

 8. woonwagenpower

  19 juli 2015 at 11:58

  Ik had een wereldbol in handen,
  en keek naar allerlei verschillende landen.
  Zo ook naar het mooie Nederland,
  automatisch ging ik naar Alkmaar met mijn hele hand.
  Zo heb ik geprakkiseerd,
  dat de hele wereld om Alkmaar is gecentreerd.
  Alkmaar is het centrum van de aarde,
  dat is toch van onschatbare waarde.
  Toen ik de wereldbol verder had bestudeerd,
  zag ik nog iets bijzonders had ik geconcludeerd.
  Ik zag het mooie AZ stadion met een mooi groen grasveld,
  ik nog eens alles nameten, en wat blijkt? AZ is het middelpunt der aarde, ik was verstelt.
  Nu begrijp ik dat de (voetbal)wereld niet om AZ heen kan gaan,
  want het is AZ die altijd in het centrum van de (voetbal)wereld zal staan.
  Van oost, west, noord of zuid,
  alle voetbalclubs komen toch bij AZ uit.
  Zonder AZ kan de (voetbal)wereld dus niet,
  dat bewijst het verleden, want er is al een boel geschiedt.

 9. kaazie1987

  19 juli 2015 at 16:18

  lees al een paar weken dat feyenoord een verdediger zoekt en diegene die het vaakst genoemd wordt is idd jeffrey gouweleeuw, en waarom ook niet in rotterdam hebben ze ook geld zat ze mogen 50% van de uitgaven direkt herinvesteren en ze hebben net 15 miljoen gevangen voor clasie dus het zal mij niks verbazen als er een bod van 5 a 6 miljoen richting alkmaar gaat. feyenoordt gaat ook lekker trouwens de begroting daar gaat volgend aar omhoog van 34 naar 50 miljoen en ook hebben ze een lucratieve deal met een gokmaatschappij want dat mag vanaf 2017 in nederland ik hoop dat az daar ook iets mee gaat doen want dat levert veel meer geld op als afas.

  • az woman

   20 juli 2015 at 08:03

   Als Jeffrey gaat, dan het liefst naar het buitenland.

 10. kaazie1987

  19 juli 2015 at 16:24

  dat Zweedse toptalentje waar az intresse inheeft, ik heb dat is even zitten te bestuderen, maar die gozer heeft nog nooit als rechtsbuiten gespeeld hij is namelijk een rechtermiddenvelder, zal hij niet de opvolger van gudelj moeten zijn? van overeem is dat zeker niet want dat is een echte aanvallende middenvelder tot nu toe heeft hij ook alle oefenwedstrijden op 10 gestaan met ortiz en henriksen in zijn rug. ik denk dat az een middenvelder zoekt die de back up moet worden van ortiz die te vaak gebleseerd is. maar die zweed zal zeker niet de opvolger worden van Berghuis dat lijkt mij heel stug

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *