Hatzidiakos hoopt op een plekje bij het eerste van AZ

By
Updated: juli 2, 2015

Pantelis Hatzidiakos, afgelopen seizoen nog aanvoerder van AZ Onder 19, mag zich tijdens de voorbereidingen gaan bewijzen bij het eerst van AZ. Natuurlijk hoopt hij op een kans en wellicht speelminuten in de verdediging van de Alkmaarders.

De eerste trainingen bevielen hem zeer goed. ‘Het was geweldig. Er was zondag veel publiek en dat gaf toch wel een apart gevoel. Ik kreeg dan ook een beetje kippenvel toen ik het veld op kwam,’ aldus de 18-jarige verdediger. Het verschil met de jeugd van AZ is natuurlijk erg groot, maar toch wist Pantelis zich snel aan te passen. ‘Soms was het best zwaar, maar het gaat nu steeds beter. Het basisniveau bij onze lichting is goed. De AZ Jeugdopleiding is van hoge kwaliteit.’

Natuurlijk hoopt de jonge verdediger dat hij bij het eerste mag blijven, maar hij is realistisch en verwacht uiteindelijk teruggezet te worden naar Jong AZ. ‘Van daaruit wil ik mij verder ontwikkelen en dan zo snel mogelijk definitief aansluiten bij het eerste. Ik hoop in ieder geval dat ik het hele seizoen met het eerste mag meetrainen. Dat zou echt fantastisch zijn.’ Bron foto: FCUpdate.nl

5 Comments

 1. KeesK

  2 juli 2015 at 14:17

  Die komt er wel.

  • de echte supporter

   2 juli 2015 at 14:22

   Kees at denk ik ook, hij heeft een juiste instelling en kijk op de zaak

 2. harm

  2 juli 2015 at 17:50

  Is het een concurrent voor Gouweleeuw? of voor Jop?

  • Vincent

   3 juli 2015 at 13:31

   Joppie

   • AZalkmaar

    3 juli 2015 at 16:47

    gouweleeuw, pantelis staat rechts in de verdediging en kramer links

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *