Stewart over interesse in Berghuis en extra versterkingen voor AZ

By
Updated: juni 28, 2015

Stewart heeft met de komst van Coutinho, Janssen en Van der Linden de selectie al de nodige nieuwe impulsen gegeven. Toch is de Amerikaan nog niet uitgewinkeld en hoopt de selectie nog te versterken met een middenvelder en een linker vleugelverdediger. ‘We gaan nog wel spelers zoeken, maar het is nog onduidelijk op welke termijn die er zullen zijn.’

Over de vermeende interesse van PSV in Berghuis kan Stewart vrij kort zijn. ‘Er heeft zich nog geen club gemeld voor Berghuis. Als er zich wel een club meldt dan kijken we hoe dat sportief en financieel uitpakt.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. Timon

    28 juni 2015 at 20:29

    Je liegt dat het gedrukt staat,S.

  2. de echte supprter

    1 juli 2015 at 16:30

    Timon, ik twijfel ook over de waarheid. volgens mij speelt er wel wat. Maar goed we zullen afwachten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *