‘FC Twente hoopt Martin Haar over te nemen’

By
Updated: juni 15, 2015

Martin Haar gaat in de herfst van zijn trainersloopbaan mogelijk nog een nieuwe uitdaging aan. Volgens De Telegraaf is de 63-jarige Haar de voornaamste kandidaat om vanaf komend seizoen assistent-trainer van Alfred Schreuder bij FC Twente te worden.

Haar was tussen 2001 en 2014 werkzaam bij AZ als assistent-trainer, en werkte met bekende namen als Co Adriaanse, Louis van Gaal en Dick Advocaat. De beslissing van AZ om Haar vorig jaar van het eerste elftal af te halen, leidde tot het vertrek van Advocaat. De clubleiding zette Haar in de voorbije voetbaljaargang aan het werk als ‘specialistentrainer’

Volgens het dagblad kan Haar, die enkele keren interim-trainer van AZ was, ook goed overweg met John van den Brom, maar staat hij overal voor open. FC Twente ziet in de veteraan een uitstekende optie voor de technische staf van Schreuder, die al wordt bijgestaan door Boudewijn Pahlplatz. De eventuele overgang van Haar naar Enschede betekent waarschijnlijk dat Michel Jansen voor de spelersgroep van Jong FC Twente zal komen te staan. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: AZ.nl

5 Comments

 1. KeesK

  15 juni 2015 at 15:04

  Als ze van succescoach Haar junior maar afblijven!

 2. woonwagenpower

  15 juni 2015 at 17:29

  Martin was er bij toen AZ zonder de DSB het moest redden en onder curatele kwam te staan, nu wil twente zijn kennis en ervaring daarin gebruiken om te overleven.
  Martin ik hoop dat je voor AZ behouden blijft. Martin is AZ, Martin ruikt naar AZ, Martin eet en drinkt AZ, Martin hoort bij AZ, net als AZ bij Martin.

 3. Vak J

  15 juni 2015 at 22:43

  Ik gun het Haar van harte. Door de staf van AZ niet echt vriendelijk behandeld, gewoon aan de kant geschoven.

 4. iPjotr

  17 juni 2015 at 20:35

  Kunnen ze hem dan betalen…………. 🙂
  Waarvan. :-). 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *