‘AZ laat oog vallen op smaakmaker van Heracles’

By
Updated: juni 13, 2015

Heracles Almelo moet rekening houden met een vertrek van Bryan Linssen. De aanvaller heeft nog maar een contract voor een jaar in het Polman Stadion en staat in de belangstelling van AZ.

Dat meldt TC Tubantia. Het is onbekend of de Alkmaarders zich al hebben gemeld bij Heracles, maar Linssen schijnt in ieder geval op het lijstje te staan. De 24-jarige aanvaller heeft er twee seizoenen bij de Tukkers op zitten en stond vorig seizoen nog in de belangstelling van FC Groningen, dat in Linssen een opvolger voor Filip Kostic zag. Tot een transfer kwam het toen niet.

Nu komt het mogelijk alsnog tot een stap hogerop voor Linssen, die in zijn eerste seizoen bij Heracles elf keer scoorde en in zijn tweede seizoen tien keer. Zijn oudere broer Edwin zei eerder deze week nog dat hij denkt dat Linssen uitstekend bij Feyenoord zou passen: “Het Legioen zal hem omarmen, met zijn opportunistische speelstijl, altijd op zoek naar de actie”, beweerde Edwin in gesprek met Voetbal International. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: AD.nl

21 Comments

 1. VakZer

  13 juni 2015 at 11:33

  Dit zou een goede aanwinst zijn.

 2. Kaazie87

  13 juni 2015 at 14:31

  Eigenlijk is linssen een rechtbuiten maar vorig jaar speelde hij zijn beste seizoen vanaf links het zou dus zomaar kunnen dat linssen de nieuwe linksbuiten moet worden. Hij moet 1 miljoen kosten ik zeg halen we hebben wel behoefte aan een snelle linkbuiten met een actie en goed schot

 3. Joost

  13 juni 2015 at 15:18

  Ik zeg doen, maar weet niet of voetbalkenner Timon ook positief is. Kom er maar in Timon!

 4. iPjotr

  13 juni 2015 at 15:56

  Momentenvoetballer………….

 5. iPjotr

  13 juni 2015 at 15:57

  ………zal hij t tweede product van bille Bean zijn

 6. quando

  13 juni 2015 at 16:35

  Avdic in de transfer betrekken.

 7. harm

  13 juni 2015 at 17:10

  Ja.. Ruilen met Avdic?

 8. Hatse Flatz

  14 juni 2015 at 00:42

  ‘k Ben benieuwd naar de mening van Gerrit Vooijs …?!

 9. az woman

  14 juni 2015 at 09:49

  Linssen is 24 jaar, AZ zou een contract voor 4 jaar kunnen voorstellen, dan kan hij zich bij AZ doorontwikkelen, en op zijn 27ste jaar verkocht worden aan het buitenland, waardoor AZ er weer een paar miljoen aan over zou kunnen houden. Ik denk dat Linssen namelijk nog niet aan zijn plafond zit, en dat er nog behoorlijk rek in zijn ontwikkeling zit. Mocht het nodig zijn dan heeft AZ met Guus aan de rechterkant, bryan aan de linkerkant redelijk veel snelheid op de vleugels, om Aaron of Robert in stelling te brengen. Verder ben ik benieuwd welke spelers er uit de eigen jeugd bij het eerste gaan aanhaken.

 10. Timon

  14 juni 2015 at 10:39

  Graag volgende seizoen rollen om draaien: eerst spelers kopen en dan pas seizoenkaart moeten betalen, nu weer 3x 320 E uitgegeven en wat krijg je ? Afval uit het putje. Lekker verder die Berghuis,hartelijk,bedankt voor het oprapen van de ballen na de training van NL elftal!

  • oma

   14 juni 2015 at 11:56

   niemand zegt dat je een seizoenkaart moet kopen Timon,laat staan drie.

  • VakZer

   14 juni 2015 at 13:35

   Wat een sterke opmerkingen weer, drol. Bedankt hiervoor.

 11. iPjotr

  14 juni 2015 at 11:37

  Ik zie bij Linssen overeenkomsten met Wildschut.
  Leuk voor een clubje als Heracles met 2 goede wedstrijdjes in een heel seizoen.
  Maar valt straks volledig door de mand als het op AZ niveau moet spelen. (En dat is al vaak tegenvallend)
  Transfervrij kun je gok wagen, maar elke euro is te veel betaald.

  Hoe is het eigenlijk met die Wildschut, waar vorig jaar het iedereen overhad……….

  • VakZer

   14 juni 2015 at 13:33

   Linssen speelt goed onder druk, staat vaak op de juiste plek en kan afmaken. Dat laat hij al een paar jaar in de Eredivisie zien. Zo’n speler verdient een kans hoger op. AZ moet het van dit soort spelers hebben en je moet ze vooral de tijd geven. Hupperts is ook langzaam op z’n oude niveau aan het komen. Komend seizoen gaan we daar meer van zien. Ben weer heel tevreden met mijn SC. Beloofd komend jaar weer interessant te worden

  • Keet

   16 juni 2015 at 21:31

   gelijk heb je. Zo ging het ook met Van Duinen. Zou die nog steeds 2 miljoen moeten kosten?

 12. Gerrit Vooijs

  14 juni 2015 at 14:31

  Bryan Linssen is absoluut geen Billy Bean product daarvoor is hij al te duur. Zal ca 1 miljoen moeten kosten als AZ de enige club is maar dat betwijfel ik ten zeerste.
  Hij heeft nu 2 seizoenen in de eredivisie er opzitten met 11 en 10 goals bij Heracles. Dat is meer als onze aanvallers met betere spelers om zich heen.
  Kortom, hier zullen meer clubs interesse gaan tonen en dat drijft de prijs iets op. Groningen, PEC Zwolle , Twente, Heerenveen, Utrecht, Vitesse en waarschijnlijk Feyenoord zullen hem ongetwijfeld ook op hun lijstjes hebben.

  Mocht het AZ lukken hem vinnen te halen zal hij een goede vervanger kunnen zijn voor Berghuis. Die zal eerst verkocht moeten zijn voordat AZ serieus kan gaan bieden.

  Linssen – Aron – Dos Santos / Hupperts is een goede en creatieve aanval met scorend vermogen.
  Ik ben benieuwd. Ik zou zijn komst wel toejuichen maar AZ heeft nog niet de centen dus is het afwachten wat er gaat gebeuren.

  • Vincent

   14 juni 2015 at 17:33

   Nou die clubs kunnen ook voor Tighadouini en jahanbaks gaan he

 13. kaazie1987

  14 juni 2015 at 16:27

  ik verwacht dat als Berghuis verkocht wordt ze niet 1 maar 2 buitenspelers gaan halen gerrit, een opvolger van Berghuis zelf en een linker aanvaller en daar zullen we als ze zich goed aanpassen alleen maar beter op worden. alleen zal voor Berghuis wel de juiste prijs betaald moeten worden. en dat zal de zelfde prijs zijn als waar gudelj voor verkocht is rond de 6 miljoen

  • Vincent

   14 juni 2015 at 17:34

   Als corona 12 miljoen waard is is berghuis geen 6miljoen waard…

 14. Vincent

  14 juni 2015 at 17:36

  Dit is denk wel de goedkoopste veel scorende buitenspeler want Tighadouini en jahanbaks zijn duurder. en ook ik verwacht dat deze spelers voor erbij worden gehaald niet als vervanger van berghuis

 15. Gerrit Vooijs

  14 juni 2015 at 19:29

  Bij AZ vertrokken Esteban en Poulsen transfervrij en Hoedt tegen een opleidingsvergoeding van slechts 6-7 ton.
  Gudelj voor 6 miljoen maar daar moest een tekort mee worden weggewerkt zodat er slechts weinig overbleef.
  AZ is een opleidingsclub geworden van eigen jeugd en jonge talenten die zich door ontwikkelen.

  Dus nee, ik verwacht geen dubbele aankoop bij een vertrek van Berghuis. AZ zet alleen breed in zodat er niet geforceerd onderhandelt hoeft te worden.
  Het is in mijn ogen, of Tighadouini, of Linssen of … Of …..

  Zo gaat het ook met de opvolger van Gudelj. AZ is in meerdere spelers geïnteresseerd maar weigert de hoofdprijs te betalen omdat het Overeem ook al in huis heeft.

  Wel zijn alle spelers scorende spelers waaruit blijkt dat AZ het afgelopen seizoen goed geanalyseerd heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *