‘Advocaat toont geen respect voor Belgie’

By
Updated: december 14, 2009
'Advocaat toont geen respect voor Belgie'

De Belgische doelman Stijn Stijnen wil nu al af van Dick Advocaat als bondscoach van de Rode Duivels. “Hij beschouwt de nationale ploeg als een klusje”, zei de keeper van Club Brugge zondag in Sportweekend van de zender VRT als reactie op het besluit van Advocaat ook AZ onder zijn hoede te nemen.

“Je kan niet zeggen dat je de Rode Duivels naar een hoger niveau wilt tillen en het werk aan je assistenten overlaten. Advocaat toont daarbij geen respect voor België en dan kan je beter opstappen”, zei Stijnen, die zelf in oktober afscheid nam als international. Een rentree van de 28-jarige sluitpost lijkt uitgesloten. “Toch niet onder Dick Advocaat!“

“Ik heb begrip voor de beslissingen die Advocaat heeft genomen. Maar nu gooit hij alles de vuilnisbak in. In de periode dat hij trainer bij AZ is, spelen de Rode Duivels maar één wedstrijd. Zit daar niet juist het probleem? Is de nationale ploeg dan zo goed dat één match per half jaar voldoende is?”, aldus Stijnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *