Poulsen over AZ: ‘Deze club ga ik nooit vergeten’

By
Updated: mei 17, 2015

Simon Poulsen werd zondag in de uitwedstrijd tegen Excelsior (1-4) toegezongen door het meegereisde publiek uit Alkmaar. De vleugelverdediger stapt over naar PSV en kwam in Kralingen dus voor de laatste keer in actie voor AZ. “Ik ben erg emotioneel op dit moment”, zegt hij in gesprek met Metro.

“Voor mij is het een prachtige kans om Champions League te spelen met mijn nieuwe club PSV, maar het is wel een enorm dubbel gevoel. Ik heb hier zo veel meegemaakt en ga deze club nooit vergeten. De supporters die tijdens het duel wel tien keer mijn naam scandeerden, dat doet wat met je”, aldus Poulsen.

Het behalen van de derde plaats voelt voor AZ als een ‘kampioenschap’, zo vertelt de Deen. AZ plaatste ten koste van Feyenoord voor de derde voorronde van de Europa League en wist de play-offs dus te ontlopen. De derde plaats betekent voor AZ de beste eindklassering sinds het kampioenschap in het seizoen 2008/09. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. kaazie1987

  17 mei 2015 at 20:52

  Wij jou ook niet, ik heb van je genoten simon het ga je goed en ik boop dat je veel mag spelen bij je nieuwe club.

 2. gerard

  18 mei 2015 at 00:44

  Zal als Willems blijft als backup gebruikt worden en dan lijkt me als je bij de derde club van Nederland speelt sportief niet echt een vooruitgang om in Eindhoven op de bank te zitten. Zeker als de kans ook nog bestaat dat je Europees wellicht wel langer op het Internationale platform staat dan bij de Eindhovense club die niet veel te zoeken heeft in de C.L.

 3. Ruud

  18 mei 2015 at 08:45

  Simon, het ga je goed! Je kunt het dubbele verdienen in Eindhoven en als Willems toch mocht vertrekken dan hebben ze aan jou een goede vervanger. Je zal wel minder vrijheid voor krijgen daar.

 4. Geert

  18 mei 2015 at 08:47

  Hij zal ons nooit vergeten, imdat AZ de enige club is waar hij wekelijks in de basis staat. Bij PSV gebeurt dat alleen als Willems op het laatste moment vertrekt of geblesseerd raakt.

  Jammer dat zijn carriere bij AZ op deze manier eindigt. Ik had hem graag nog 1 a 2 seizoenen bij AZ gezien. Wie wordt de opvolger van Poulsen? Haps?

 5. paddyk

  18 mei 2015 at 17:19

  Dank je voor je altijd tomeloze inzet. We zullen je missen. Succes en hoop dat je veel speelt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *