‘AZ heeft interesse in Cavlan’

By
Updated: mei 12, 2015

AZ houdt rekening met het vertrek van linksback Simon Poulsen en lijkt op zoek naar een nieuwe speler voor die positie. Het zou kunnen dat de Alkmaarders op korte termijn aankloppen bij De Graafschap vanwege Caner Cavlan. De 23-jarige Doetinchemmer werd maandag bekeken.

Cavlan nam het met de Superboeren op tegen Almere City FC (1-1) in de strijd om promotie naar de Eredivisie en volgens FOX Sports zaten technisch directeur Earnest Stewart en trainer John van den Brom van AZ in Almere op de tribune om de vleugelverdediger in de gaten te houden. Cavlan is dit seizoen voor het eerst echt een vaste waarde in het elftal van de Achterhoekers, die getraind worden door Jan Vreman.

De coach heeft gemengde gevoelens over de vermeende belangstelling voor zijn pupil. “Van mij mogen ze hem komen ophalen, als ze maar veel willen betalen. Dat is het enige mooie”, maakt Vreman duidelijk, “want we zouden een voetballer verliezen voor wie mensen naar het stadion komen. Dat zou jammer zijn, maar je kunt het niet tegenhouden gezien zijn ontwikkeling. Dat moet je ook niet willen.” Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: Soccernews.nl

13 Comments

 1. harm

  12 mei 2015 at 10:10

  Nooit van gehoord.. Maar wie weet een versterking mochten Stewart en Poulsen er niet uitkomen

 2. woonwagenpower

  12 mei 2015 at 12:14

  Dit is zo’n verdediger die net als Simon graag opkomt en aan de aanval meedoet, hij heeft een snelle balbehandeling, bestrijkt de hele linkerkant en houdt overzicht. Hier zullen als hij gehaald wordt Ridgeciano Haps en Caner Cavlan om een basis plek moeten strijden, al vind ik ze allebei eredivisie waardig. En als AZ hem een vijf jarig contract aanbiedt zal AZ in de toekomst nog aan hem transfer inkomsten over houden denk ik.

 3. KeesK

  12 mei 2015 at 14:57

  Cavlan is geschreven net geen anagram van ene oud verdediger genaamd Klavan…

 4. Keet

  12 mei 2015 at 22:22

  23 jaar en voor het eerste jaar basisklant in de 1e divisie. Beetje late doorbraak

 5. iPjotr

  12 mei 2015 at 23:32

  Type Etienne Reijnen,…….. Leuk voor graafschap.
  Te matig voor AZ.

 6. az woman

  13 mei 2015 at 08:27

  Kijk we kunnen de nieuwe route naar overleving en succes nu al zien lopen, AZ kijkt niet direct alleen maar naar gearriveerde eredivisie waardige voetballers, om eventueel gaten in de selectie op te vangen, maar als we ze niet in eigen jeugd hebben rondlopen kijken we naar spelers uit de kweekvijver die Jupiler league wordt genoemd. Voetballers die zich in de Eredivisie hebben al waargemaakt zijn vaak (te)duur voor de AZ portemonnee. Een ander voorbeeld is Robert Muhren, die schitterend tegen nac de gelijkmaker binnen kopte, of die schitterende gelijkmaker thuis tegen de lampenkappen, en zich steeds beter zal ontwikkelen, en voor drie ton gehaald is. Nu alleen nog contracten met spelers afsluiten, waarin zo nodig doorverkoop clausules worden opgenomen en zonder gelimiteerde afkoop sommen op het papier.Ik heb vertrouwen in Caner Cavlan en de weg die ons mooie AZ is ingeslagen. AZ VOLLE KRACHT VOORUIT!

 7. iPjotr

  13 mei 2015 at 13:17

  Transfervrije linksbenige Lucas Bijker kan van het lijstje af.
  Hij gaat naar Hoereveen, volgens info VI.
  Hebben we liggen slapen…………….??????? Wie weet!

 8. urdal

  13 mei 2015 at 19:07

  De Zeeuw is ook voor weinig geld gehaald uit de jupiler leaugue en heeft ons ook wel wat centjes opgebracht. Hij was de beste man op het veld zondag. Az moet veel meer in de jupiler leaugue kijken daar lopen best wel wat goede spelers rond en je kan er nog op gaan verdienen. Je moet alleen risico durven nemen. Voor hetzelfde geld hadden we voor 2 miljoen Van Duinen gehaald. Kan je 3 spelers van de jupiler league voor halen, en als er 1 doorbreekt heb je het geld voor alle 3 er al weer uit.

 9. AZalkmaar

  14 mei 2015 at 22:07

  wat dachten jullie van Alireza Jahanbakhsh ? is voor de rechterflank wel een goede speler!

 10. kaazie1987

  15 mei 2015 at 08:54

  az heeft zich volgens de telegraaf vorige week officieel gemeld bij willem 2 voor mitchell dijks, ook feyenoord heeft serieuze belangstelling. in mijn ogen een prima verdediger maar dat zal hoogst waarschijnlijk wel het einde van simon bij az betekenen

  • Gerrit Vooijs

   15 mei 2015 at 10:31

   Poulsen en AZ zitten in een impasse. AZ schroeft de salarishuishouding omlaag en kan daarom de eerder gedane toezeggingen asn Poulsen niet meer waarmaken.
   Poulsen wacht nu op een betere aanbieding uit de markt maar zolang kan AZ niet blijven wachten.

   Dijks lijkt mij een goede speler die samen met Haps maar moet uitvechten wie in de basis komt.

 11. kaazie1987

  15 mei 2015 at 12:10

  prima verdediger hoor die dijks maar het beste zou natuurlijk zijn dat poulsen gaat verlengen, voor dijks moet gewoon ruim een half miljoen betaald worden dat geld kunnen ze beter in een linksbuiten stoppen. van aken heeft trouwens bijgetekend bij sc heerenveen dat is wel ontzettend jammer want het is toch een groot talent die voor relatief weinig geld opgehaald kon worden

 12. kaazie1987

  15 mei 2015 at 12:13

  Berghuis zit in de voorselectie van oranje dat is goed nieuws ivm zijn marktwaarde. geheel terecht overigens want hij ontwikkeld zich echt razend snel,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *