AZ laat Berghuis niet zomaar vertrekken

By
Updated: mei 11, 2015

Door de verkoop van Gudelj is er bij AZ geen dwingende noodzaak meer om extra transferinkomsten te realiseren. Mocht PSV dus voor Berghuis komen, dan zal het diep in de buidel moeten tasten om de aanvaller over te nemen.

Berghuis tekende afgelopen weekend tegen NAC Breda alweer voor zijn tiende competitietreffer. Door het vertrek van Memphis Depay naar Manchester United zou de vleugelspeler een interessante optie zijn voor PSV, maar Stewart wil alleen bij een flink bod praten over een transfer. “Steven heeft nog een contract voor twee jaar”, meldt hij aan Metro.

“Ik ga er dan ook vanuit dat hij blijft”, vervolgde de technisch directeur, die een vertrek ook niet helemaal uitsloot. “Alles heeft een prijs. Het ligt er natuurlijk aan wat er geboden wordt voor Berghuis. Laat ik het zo zeggen: van een vertrek is op dit moment geen sprake. Met de verkoop van Gudelj (aan Ajax, red.) is de noodzaak om Berghuis te verkopen natuurlijk ook niet meer zo groot.” Bron foto: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Jelle

  11 mei 2015 at 21:20

  Nou stewart wel hoor!

 2. Vak J

  11 mei 2015 at 23:36

  Bla bla bla bla bla bla

 3. KeesK

  12 mei 2015 at 01:28

  Toch leuk dat er nu al zo veel gespeculeerd wordt over een voetballer die als afdankertje overkwam van FC Twente.

 4. AZ4Altijd

  12 mei 2015 at 07:04

  Nee A zeggen en B doen. Oftewel die gaat weg voor twee appels en een ei.

 5. az woman

  12 mei 2015 at 14:18

  Nou de daad bij het woord voegen!

 6. De echte supporter

  12 mei 2015 at 18:49

  PSV moet de hoofdprijs gaan betalen voor berghuis. Als we een berg euro’s voor hem krijgen mag hij van mij naar PSV.

 7. Timon

  12 mei 2015 at 20:14

  Alles boven de 5 miljoen: direct doen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *