AZ gaat tot het uiterste om Poulsen te behouden

By
Updated: mei 10, 2015

AZ heeft Simon Poulsen een tweede aanbieding gedaan om zijn aflopende contract te verlengen. Dat zegt directeur Earnest Stewart tegen FOX Sports. Poulsen zal in moeten leveren, maar het tweede contractvoorstel neigt toch meer richting de vraag van Poulsen.

“Omdat we Simon graag hier willen houden”, laat Stewart weten. “Hij heeft het nu in beraad. Wij willen er graag snel uitkomen met hem.” De sportbestuurder reageert tegenover het medium ook op de vermeende interesse in Ruben Ligeon en Erwin Mulder. De aan NAC Breda verhuurde Ligeon mag vertrekken bij Ajax, terwijl keeper Mulder Feyenoord zal verlaten.

“Ik vind Ligeon een goede speler, maar onze rechtsbackpositie is prima bezet. Mulder is een uitstekende keeper, maar ik vrees dat die buiten ons bereik ligt qua salaris”, aldus Stewart. Ligeon staat wel in de belangstelling van FC Utrecht, terwijl Mulder genoemd wordt bij sc Heerenveen en AEK Athene. Bron: Voetbalzone.nl

4 Comments

 1. Timon

  10 mei 2015 at 21:05

  Deze man maakt toch deel,uit van een van de meest gepasseerde verdedigingen? Opzouten!

  • AZ4Altijd

   11 mei 2015 at 00:46

   Ja klopt veel gepasseerde verdediging. Poulsen is verdedigend niet heel sterk. Maar jij bekijk het alleen vanuit de donkere hoek. Kijk eens naar zijn tomeloze inzet. Elke wedstrijd weer zet hij zich in tot de laatste seconde. Dat wat nog wel eens niet van toepassing is bij de rest van het team. En heeft ook nog wel eens een mooie assist.

 2. Ray

  11 mei 2015 at 11:07

  Toch wil ie weg omdat AZ zich niet aan afspraken gehouden zou hebben, aldus een bericht op de AZfanpage waarin het AD als bron vermeld wordt.

 3. Bradje

  11 mei 2015 at 18:27

  En wat is dat gezijk over een nieuwe keeper, Stewart? Nou vind ik dat je voor die keeper echt niet verder hoef te kijken dan Alkmaar, want we hebben Rochet rondlopen. Ik ben toch niet de enige die dat een goeie keeper vind?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *