AZ ontsnapt in eigen huis en wint van NAC: 3-2

By
Updated: mei 10, 2015

AZ maakt nog steeds kans op de derde plek. Eerder vandaag wist het met moeite te winnen van NAC, maar evengoed is het geslaagd om de druk op Feyenoord op te voeren. Mocht Feyenoord morgenavond punten verspelen in eigen huis tegen Vitesse, dan wordt de laatste competitieronde wel erg interessant.

Later meer…

5 Comments

 1. Timon

  10 mei 2015 at 21:02

  Hoeveel slechter kan het nog?

  • AZ4Altijd

   11 mei 2015 at 00:46

   3 punten? Dat telt toch? Jezus wat ben jij depri zeg. Heb je nog nooit op positieve post kunnen betrappen.

 2. cornell

  10 mei 2015 at 21:07

  15 plekken op de stand:-)

 3. Gerrit Vooijs

  10 mei 2015 at 22:23

  AZ had een goede eerste 20 minuten en een goede laatste 20 minuten. Daar tussenin had NAC helemaal niets te vrezen van AZ en kon het naar hartelust voetballen in het tempo wat zij wilden.
  Na de 1-0 had AZ de kansen op de beslissende 2-0 maar vooral Dos Santos voetbalde met oogkleppen op en daarnaast was Henriksen wel erg ongelukkig in de 16m.

  Ondertussen heeft AZ wel haar doel bereikt en de druk op Feyenoord maximaal opgevoerd want Feyenoord moet nu winnen van Vitesse en dat zal niet gemakkelijk zijn.
  Bij puntverlies van Feyenoord heeft AZ de beste kansen want een uitgespeeld Excelsior is minder als een PEC Zwolle wat de wedstrijd ziet als voorbereiding op de Playoffs.
  Bij winst van PEC en winst van AZ ontmoeten PEC en Feyenoord elkaar in de Playoffs……. Reden temeer om de wedstrijd zeer serieus te nemen.
  Laten we dus hopen op puntverlies tegen Vitesse 😉

  Tighadouini en De Zeeuw lieten zien dat zij beiden AZ iets te bieden hebben.
  De Zeeuw controleerde en stuurde NAC met een groot gemak. Dat inzicht en die steekpasses heeft bij AZ alleen Berghuis maar dan moet hij wel eerst de bal komen halen. Mocht Ortiz vertrekken dan is De Zeeuw de ideale man om dit jonge AZ te leiden.
  Transfervrij dus altijd doen.

  • iPjotr

   10 mei 2015 at 22:29

   Wie wil Ortiz nu nog hebben, ver teruggevallen in zijn niveau.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *