Gudelj en Ajax willen snel tot akkoord komen

By
Updated: mei 6, 2015

Ajax en Nemanja Gudelj van AZ willen zo snel mogelijk tot een akkoord komen. Eerst zullen beide partijen elkaar nog wel moeten vinden in een contract.

Volgens De Telegraaf blijkt Gudelj echter bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben. De club uit de hoofdstad staat namelijk ook op het punt om vader Nebojsa (46) en broertje Dragi (17) in te lijven. Ajax en Gudelj zijn volgens het dagblad al wel akkoord over een vijfjarig contract. Het is dan ook wachten op de officiële presentatie, die zo snel mogelijk moet plaatsvinden.

De Telegraaf voegt eraan toe dat deze week het beste moment is voor zowel Gudelj als Ajax om de presentatie te laten plaatsvinden. AZ krijgt bovendien de gelimiteerde transfersom van zes miljoen euro.

Gudelj senior moet bij Ajax een rol krijgen in de scouting. Hij werkt al sinds 1997 in Nederland en beschikt tevens over een goed netwerk in Servië. Het zeventienjarige broertje van Gudelj speelde vorig seizoen in de beloften van NAC Breda. Bij Ajax zou hij als linksback een kans krijgen bij de beloften.

6 Comments

 1. Jay

  6 mei 2015 at 10:42

  Er is nu zoveel rook, dat hij echt wel naar Ajax zal vertrekken. Jammer, maar het levert ons toch weer 6 miljoen op en hij moet daar nog maar zien te slagen. Van der Vaart zou ook inene weer interesse hebben om naar Ajax te gaan, dan wordt het wel druk daar op het middenveld.

  Wij zijn nu wel al 2 belangrijke basisspelers kwijt en een keeper, dus ik hoop dat het hierbij blijft. Met de juiste vervangingen houden we zo de kwaliteit van de selectie redelijk op peil.

  • oma

   6 mei 2015 at 17:36

   sorry maar dat die keeper weggaat kan ik niet erg vinden.
   daar wordt AZ alleen maar beter van.
   maar ieder zijn mening.

 2. Timon

  6 mei 2015 at 14:13

  Te licht voor de top

 3. KeesK

  6 mei 2015 at 14:26

  Het hemd is nader dan de rok. Broertje en pa zitten er voorlopig warmpjes bij, hij speelt een paar fantastische wedstrijden en verkast na twee seizoenen Europa in. Ajax casht minimaal het dubbele van wat ze hebben betaald en iedereen leefde nog lang en gelukkig. Voor AZ een investering die zich dubbel heeft terugbetaald en met dat geld kan men weer wat gaten dichten. AZ kan op zoek naar vervanging maar of dat voor een appel en een ei gaat lukken valt te bezien. Kansen voor de succesvolle eigen jeugd waar Overmars en Brandts hopelijk met hun vieze tengels wel vanaf blijven!

 4. cornell

  6 mei 2015 at 16:36

  Voor de echte top wel ja, maar niet voor Ajax

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *