AZ quiz in Café Jinx

By
Updated: mei 3, 2015

Ben jij de AZ-expert? Weet je echt alles van de mooiste club van Nederland, dan is de AZ quiz echt iets voor jou. Gisterenavond werd deze quiz verzorgd in Café Jinx onder leiding van quizmaster Bolle Blauw. In drie rondes werden bijzondere lastige vragen gesteld over het verleden van AZ. En nee, het ging niet alleen over de laatste jaren, maar echt over het verleden. Als voorbeeld: Noem 4 spelers uit het elftal van het seizoen 1971-1972, of noem de 3 Oostenrijkse voetballers die ooit bij AZ hebben gevoetbald.

Uit handen van Hans Rijnders kregen de winnaars een rondleiding door het AZ stadion aangeboden. Het is de bedoeling om dit evenement jaarlijks te gaan houden. Wie van Fan van AZ is er volgend jaar bij?

image

3 Comments

 1. Ruud

  4 mei 2015 at 07:54

  Wat een leuke avond! Dit is nou eens een leuke uitdaging voor Oma, Gerrit Vooys en Woonwagenpower. Timon zou het ook zeker kunnen of Brandon en Kaazie. Ook Roelof Jan Tiktak was aanwezig. Ze hadden vragen per video opgenomen van bv. Hans de Koning. En de finale was helemaal spannend. Kortom, tot volgend jaar!

  • oma

   4 mei 2015 at 09:39

   leuk dat je aan me denkt ruud,maar oma laat zich niet zo gauw meer uitdagen voor dit soort dingen.
   die iedereen kan weten.
   het is gewoon een kwestie van dingen op zoeken en in je kop stampen.
   maar daarmee wil ik dit soort dingen echt niet afkraken,het is een heel leuk idee.

 2. woonwagenpower

  4 mei 2015 at 10:26

  Hé Ruud, aardig van je om me in dat rijtje op te noemen, maar ik ben niet zo’n spelletjes mens, maar de’r zullen hier op deze site, en elders mensen zijn die veel meer van de mooiste club van ons land weten dan ik. Ik ben blij dat het voor iedereen die aanwezig was een mooie gezellige avond was.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *