PSV ontkent interesse in Poulsen

By
Updated: mei 1, 2015

Simon Poulsen hoeft niet te hopen op een sportieve promotie naar de Champions League. De linksback staat, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet in de belangstelling van PSV.

De Eindhovenaren zouden in Poulsen een geschikte stand-in zien van Willems, zo werd afgelopen week gemeld. De Deen zou daarom willen wachten met het verlengen van zijn aflopende contract bij AZ, maar van belangstelling uit Brabant blijkt geen sprake. “Of wij Poulsen willen? Nee, dat is niet zo”, zegt technisch manager Marcel Brands tegen FOX Sports.

“Wij hebben Jetro Willems als eerste linksback”, gaat hij verder. “Ik vind Simon wel een goede speler, want ik heb hem zelf naar AZ gehaald. Maar het is niet zo dat PSV elke goede speler wel even kan en gaat halen. We hebben een schaduwlijst voor als er een speler weggaat. Daar staat Simon in ieder geval niet op.” Overigens wordt in het geruchtencircuit ook Ajax met de dertigjarige routinier in verband gebracht. Bron: Voetbalprimeur

39 Comments

 1. Jay

  1 mei 2015 at 11:42

  Dan is dat dus ook niet de reden dat hij zo lang moet nadenken over het bod van AZ. Zal AZ hem dan zo weinig geboden hebben?

 2. oma

  1 mei 2015 at 15:33

  natuurlijk is er geen belangstelling voor Poulsen van P.S.V.
  in werkelijkheid ligt zijn contract al klaar.
  het is net de politiek de voetbalwereld liegen en bedriegen.

 3. Gerrit Vooijs

  1 mei 2015 at 16:56

  Poulsen wil niet nu verlengen omdat hij wil weten wat het perspectief is en daarvoor moet hij nog 4 weken geduld hebben. Dan weten we of AZ Europees speelt, welke spelers willen/gaan vertrekken en wat AZ hem kan bieden.

  Zeer waarschijnlijk heeft AZ hem een aanbieding gedaan die past bij het niet ontvangen van Europese inkomsten.
  Mocht AZ zich wel weten te kwalificeren dan heeft AZ iets meer ruimte die het dan mogelijk kan gebruiken.

  De vraag is of AZ dat gaat doen. Die financiële injectie kan in mijn ogen beter worden gebruikt voor een Jesper Drost en een nieuwe linker centrale verdediger.

 4. az woman

  1 mei 2015 at 17:24

  Wij hebben te maken met de soms ongelukkige Stewart. In de hoofdstad zit tuinkabouter Kwark Overdwars, in rotterdam gladde van geel, en in eindhoven hebben ze linke brands. Ik vertrouw ze tussen mijn konijnen nog niet eens. Ik weet nooit goed wat ik van de verhalen moet geloven van die gasten.

 5. Bradje

  1 mei 2015 at 17:52

  PSV ontkent, dus is het waar

 6. Ruud

  1 mei 2015 at 18:29

  Stewart is in staat om de bruidschatten van AZ voor een appel en een ei te verkopen…

 7. urdal

  1 mei 2015 at 18:29

  Precies Bradje

 8. kaazie1987

  2 mei 2015 at 09:25

  hier wordt ik niet goed van, waarschijnlijk worden we van de zomer helemaal leeg gekocht. nu weer schijnt Berghuis volgens het psv forum voor 6 miljoen weg te mogen, en de opvolger van Memphis wordt of corona die 8 miljoen moet kosten ligt nog 3 jaar vast of Berghuis die dus 6 miljoen moet kosten met nog 2 jaar contract

  • Ruud

   2 mei 2015 at 10:05

   Ja Kaazie, AZ en eigenlijk heel Nederland is een etalage geworden met snoepgoed voor het buitenland. Daar komt geen verandering in tenzij de politiek ingrijpt zoals nu in Spanje en de tv beelden per club verkopen verbiedt. Dan is er ruimte voor iets meer gelijkheid. Tot die tijd bepaalt de markt en zijn de regels van het grote geld heilig. Stewart werkt net zo hard hieraan mee om zijn salaris en dat van mededirecteuren te dekken. Daar wordt doorgaans niet op bezuinigd. De graaicultuur is dus nog niet ten einde. Zeker niet in het voetbal…

   • Gerrit Vooijs

    2 mei 2015 at 11:44

    Dat klopt wel maar wij doen er met zijn allen ook hard aan mee. Als een goede AZ speler zijn eisen op tafel legt zeggen wij met allen dat Stewart niet moet zeuren en die jongen een goede aanbieding moet doen.

    Maar een club als Twente, AZ, Vitesse, PEC, Heerenveen en Groningen kunnen dat helemaal niet betalen als zij niet diep in de schulden willen zitten.

    Berghuis moet dus deze zomer verkocht worden als AZ flink geld wil vangen. Volgend jaar krijgt AZ hooguit 2-3 miljoen voor Berghuis.
    Dat bekent dat als Berghuis 1seizoen langer blijft hij inclusief salaris 3,5-4,5 miljoen gaat kosten. Eigenlijk Onverantwoord voor een club als AZ.

    Ik zeg, als AZ deze zomer 6 miljoen kan vangen: Doen !

    Hupperts of Dos Santos naar de rechterkant, Tighadouini op links.
    Dos Santos kan de rol van Berghuis eigenlijk perfect overnemen. Hij heeft de techniek en het overzicht en zoekt net als Berghuis naar de combinatie of de steekpass.
    Mocht Ortiz vertrekken zou ik ook Demy de Zeeuw nog eens polsen als AZ Europa in zou mogen. Want in dat geval is wat ervaring op het middenveld geen luxe.

    • AZ4Altijd

     2 mei 2015 at 12:32

     Geen Marokkanen graag. Die lopen op gegeven moment alleen maar te muiten. Zijn vaak gasten die disciplinair een ramp zijn. Zie Maher en Hamdaoui toendertijd. Dus aub geen Tighadouini.

  • az woman

   2 mei 2015 at 22:13

   Op dat psv forum is het meer hoop denk ik dan realiteit, hoe zou een lampen supporter nou weten wat welke voorwaarden een AZ speler in zijn contract heeft staan? Als Gudelj dat in zijn contract heeft, betekent dat niet dat de hele selectie dat in hun contract hebben staan.

 9. kaazie1987

  2 mei 2015 at 12:25

  tighadouini zijn ze denk ik al te laat mee als je de geruchten moet geloven zit de complete top achte hem aan, en Vitesse kan hem voor een bepaald goedkoop bedrag terughalen. maar gerrit als je Berghuis ook nog is laat gaan laat je eigenlijk je beste 4 a 5 spelers gaan(gudelj poulsen gouweleeuw Berghuis) dat kan je toch niet maken tegenover je sponsoren en supporters, we hebben een tekort van ongeveer 4 miljoen met de verkoop van gudelj en hoedt sta je toch gewoon weer in de plus??

  • Gerrit Vooijs

   2 mei 2015 at 17:48

   Nee want Esteban, Gudelj en Hoedt gaan samen voor ca. 6,7 miljoen. maar daar moeten ook spelers voor terug komen en het negatieve saldo moet worden weggewerkt. Saldo maximaal 0. Gaat Poulsen ook nog, transfervrij, dan worden de problemen nog iets groter.

   Met de verkoop van Berghuis kan AZ de selectie met goede spelers aanvullen.

 10. kaazie1987

  2 mei 2015 at 12:31

  ik ben het niet helemaal met je eens gerrit Berghuis ontwikkeld zich het laatste half jaar zo verschikkelijk goed dat ik het nog maar moet zien of hij met een 1 jarig contract voor 3 miljoen weggaat en met een 2 jarig contract voor 6. rasmus elm ging ook met een 1 jarig contract voor bijna 7 miljoen weg. Berghuis is een speler die goed gaat voetballen als hij belangerijk is en als hij volgend jaar de belangerijkste en beste speler van az is kan hij nog wel is flink uit zijn slof schieten denk ik en dan gaat hij echt niet voor 3 miljoen weg zeker niet als hij ook nog is oranje haalt

  • Gerrit Vooijs

   2 mei 2015 at 17:40

   Draai het nu eens om. Berghuis krijgt opnieuw een schop en speelt maar een half seizoen…… Berghuis was voor zijn blessure heel goed en komt de laatste wedstrijden steeds beter in vorm. Maar kijk nu eens hoelang hij daarvoor nodig heeft gehad.
   Het is geen Rambo, bij pijntjes speelt hij net als Martens onder zijn niveau. Het is een raspaardje die je moet koesteren. Maar AZ heeft ooit een bod van 14 miljoen afgeslagen op Moussa Dembele en kreeg er 1 seizoen later nog geen 5 miljoen meer voor…..

   Daarbij wil Berghuis hoger als AZ en zal hij het AZ zeker niet in dank af nemen als hem een lucratieve transfer door de neus geboord wordt.
   Als hij CL kan spelen en hij moet bij AZ blijven waar een Gudelj wel vertrekt verwacht ik geen wonderen meer van Berghuis.

   Ik zie zelf graag Berghuis ook volgend jaar in het AZ shirt spelen maar als het grote geld aan hem gaat trekken door zijn salaris minimaal te verdubbelen…… Tja waar blijf je dan als AZ.

 11. woonwagenpower

  2 mei 2015 at 22:33

  Als Spelers bij ons mooie AZ weg gaan, is dat heel gebruikelijk, net als trainers/coaches. Dat gebeurt overal. Achteraf kunnen we pas zeggen of AZ er daadwerkelijk aan goed heeft gedaan en tegen welke voorwaarden en condities? Maar waar ik grote moeite mee heb is dat als AZ spelers naar een club in de Eredivisie verkassen, laat staan naar de zogenaamde top 3, of naar onze concurrenten. daarom hoop ik dat iedere speler die zijn geluk buiten Alkmaar gaat beproeven, dat in het buitenland gaat doen.

 12. Ruud

  3 mei 2015 at 09:24

  Wie was er bij AZ quiz in café Jinx gisteravond? Wat was het gezellig! Pittige vragen maar Joep en Marcel wonnen met klein verschil. Prima quizleiding achter de bar was in handen van Bollie Blauw.

 13. az woman

  3 mei 2015 at 09:34

  Hé Ruud, was er veel volk? En voor herhaling vatbaar?

 14. Ruud

  3 mei 2015 at 09:40

  Ja, afgeladen café! Volgend jaar weer. Hans Snijders en Roelof Jan Tiktak waren er ook. Hans reikte de prijzen uit. Kan geen foto’s plaatsen hier.

  • az woman

   3 mei 2015 at 10:01

   Dat is mooi, ook met name voor de mensen die het georganiseerd hebben.

  • Jeroen

   3 mei 2015 at 10:02

   Ha Ruud, je mag de foto’s eventueel naar mij sturen (jeroen.verbraak @ gmail.com). Dan kan ik ze voor je plaatsen als je dat wilt.

 15. kaazie1987

  3 mei 2015 at 12:17

  op http://www.torneodelfuturo.com/ is az onder 16 live te zien tegen manchester city in de halve finale mochten ze de finale halen is dat om 17.00 live te zien

 16. kaazie1987

  3 mei 2015 at 12:37

  whoooopa ze staan in de finale na penaltys hebben ze gewonnen van manchester city niet helemaal terecht maar de keeper van ons hield er echt een paar onmogelijke ballen uit

 17. kaazie1987

  3 mei 2015 at 12:41

  de finale is om 14.40 tegen anderlecht

 18. kaazie1987

  3 mei 2015 at 12:43

  de eerste wedstrijd werdt met 7-0 gewonnen van psg en de 2e met 5-0 van liverpool de de 3e met 2-1 van anderlecht die ze dus in de finale weer tegenkomen en de 4e werdt met penaltys gewonnen van man city

 19. remco

  3 mei 2015 at 13:51

  is er ook een manier om samenvattingen van die wedstrijden te kijken of de wedstrijden zelf overnieuw te kijken

 20. kaazie1987

  3 mei 2015 at 17:01

  maar woonwagenpower wij kunnen gewoon niet meer concurreren met de top 3 helaas. ajax en psv werken met een begroting van 70 miljoen feyenoord heeft een begroting van 40 miljoen en wij maar 25 miljoen,ajax en psv hebben straks ook nog is een eigen vermogen van respectievelijk plus minnus 100 en 70 miljoen. maar waar mij het omgaat is dat je niet elk jaar je beste 4 spelers moet verkopen maar maximaal je beste 2, ook al zijn de bedragen die geboden worden op die andere 2 nog zo hoog. je moet dus zorgen dat je gudelj en mattias of gouweleeuew verkoopt voor een goed bedrag en niet nog eens poulsen en Berghuis en aaron ook nog is laten gaan want dat kan je nooit meer overbruggen wie je ook haald

  • Gerrit Vooijs

   3 mei 2015 at 18:05

   Eens kaazie, dat moet je proberen te vermijden.
   Maar weet je, alle goede spelers zijn nooit van plan hun contract te verlengen. Zij zien AZ als tussen stap van Max 2-3 jaar.
   Berghuis, Gudelj, Gouweleeuw, Poulsen, allen gebruiken AZ als springplank naar de top-3 of een buitenlandse club.

   Dus met dat gegeven in het achterhoofd wat moet AZ dan doen ?

  • woonwagenpower

   3 mei 2015 at 18:58

   Ik heb het ook helemaal niet over het aantal spelers dat eventueel zou weg gaan of weg moeten. Maar ik mag de wens toch uitspreken als er spelers weg gaan dat ze naar een buitenlandse competitie gaan?

 21. Timon

  3 mei 2015 at 18:13

  Alkmaarsche Boys wordt zondag kampioen : dat is mooi! Prachtige derby thuis om kampioenschap! Daar ga ik heen! Wat kan mij gezeur over AZ hier boven schelen! Zie interview NRC dit weekend met voorzitter PEC en Nijland Groningen en wat zij spelers betalen! Zeer verstandige mensen! AZ kan iets meer betalen denk ik ,met wrs maximaal 5 ton per speler? Kortom eeuwig 5 8 ste plaats .meer niet . En hopelijk eens in de. Vijf jaar Europees voetbal!

  • Ruud

   3 mei 2015 at 21:41

   Je hebt absoluut een punt en in mijn beleving kan AZ alleen kampioen worden met een suikeroom. Dat heeft het verleden bewezen en zal ook voor de toekomst gelden. Nogmaals de politiek is daarin aan zet en in Spanje zijn ze zo wijs om een gelijke verdeling beter te gaan beheersen met wettelijke regels.

 22. kaazie1987

  4 mei 2015 at 18:15

  wie zou de geldschieter van az moeten worden dan?? az heeft geen sponsoren meer die schat hemeltje rijk zijn of wel?? in spanje worden eindelijk de tv rechten eerlijk verdeeld voorheen was het zo dat in spanje real madrid en Barcelona de helft kregen en de rest kreeg de andere helft, maar dat is in nederland allemaal keurig geregeld. net als wat jij zegt ruud az zal alleen nogmaals kampioen kunnen worden als er iemand opstaat die elk jaar 10 miljoen ofzo in de club pompt anders blijven we gewoon het provincie clubje met de 6e begroting van nederland die elk jaar om europees voetbal moet strijden

 23. kaazie1987

  4 mei 2015 at 18:24

  ook nu ben ik het gedeeltelijk met je eens gerrit. maar poulsen die is toch allang al uit geleerd bij az de beste man is bijna 30. kijk gudelj is klaar bij az die is az ontgroeid dat is duidelijk maar Berghuis en gouweleeuw zijn die az ook ontgroeid dan?? zet luckassen naast gouweleeuw en het verdedingsblok klopt van geen kant of wel?? gouweleeuw is toch niet beter dan rekik of veldman of van beek of wel anders zou hij het nederlandselftal wel gehaald hebben denk ik dan.
  en Berghuis laat pas vanaf die seizoen zien dat hij enorm veel talent heeft maar ook die is toch nog lang niet klaar bij az?? aaron johnsson die is klaar bij az, dat is absoluut geen speler voor az en begint nu ook nog te zeiken in de media die moet je zien te verkopen en mattias schijnt enorm populair te zijn in engeland die moet je verkopen voor hem zijn der heel veel rechtsbacks die zijn plek moeiteloos kunnen invullen

 24. kaazie1987

  4 mei 2015 at 18:26

  wat ik al eerder zij gouweleeuw henriksen en Berghuis moet je zien te behouden want dan heb je op iedere linie volgend jaar een goede ervaren speler

  • Gerrit Vooijs

   5 mei 2015 at 00:07

   Ik hoop ook dat AZ niet teveel spelers verliest, maar 6 miljoen is een bod wat AZ niet kan afslaan. De vraag is of dat ook geboden gaat worden want alle clubs hebben het moeilijk. Daarbij slagen er weinig spelers van AZ als zij Nasr een nieuwe club verhuizen die hoger op ladder staan.

   Ik kan mij voorstellen dat andere clubs huiverig worden om daar grote bedragen voor neer te tellen. Dus ik moet nog maar eens zien welke spelers gaan vertrekken. Het zal in mijn ogen niet zo’n vaart gaan lopen.

 25. kaazie1987

  5 mei 2015 at 08:49

  volgens mike verweij ajac watcher van de telegraag is de komst van gudelj zeker, maar ook de komst van van der vaart is vrijwel zeker zal gudelj al spijt hebben van zijn vertrek?? het wordt op die manier wel erg druk op het middenveld bij hun, ik kan me niet voorstellen dat gudelj alles gaat spelen daar jullie wel?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *