Poulsen slaat eerste aanbieding af van AZ

By
Updated: april 27, 2015

Simon Poulsen lijkt geen haast te hebben met een eventuele contractverlenging bij AZ. De vleugelverdediger beschikt over een aflopend contract en de Alkmaarders gaan graag verder met Poulsen.

Eerder deze maand liet de routinier al optekenen graag in Alkmaar te blijven. Desondanks werd een eerste aanbieding van AZ afgewezen door de linksback. Volgens directeur voetbalzaken Earnest Stewart wil Poulsen bedenktijd. “Hij heeft wat tijd nodig”, vertelt het bestuurslid aan Voetbal International. “Vanwege zijn ervaring en kwaliteiten als offensieve linkervleugelverdediger willen we Poulsen heel graag behouden.”

“Maar dat kan alleen binnen de grenzen van onze mogelijkheden.” Poulsen is bezig aan zijn tweede periode bij AZ. Tussen 2008 en 2012 droeg hij eveneens het shirt van de Eredivisie-club, waarna hij voor een Italiaans avontuur bij Sampdoria koos. Afgelopen zomer keerde Poulsen transfervrij terug bij AZ, waarmee hij momenteel vierde in de Eredivisie staat. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  27 april 2015 at 15:48

  Lastig, elke cent die er ingestoken wordt zie je niet meer terug. Je krijgt er wel een sterke aanvallende linksback voor terug die tegen elke tegenstander zijn waarde bewijst
  Tja het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Aan de andere kant is het goed dat er een lijn wordt getrokken van tot hier en niet verder.
  AZ heeft een beperkt huishoudboekje en moet daarvan een uitgebalanceerde selectie samenstellen.

  Als het niet lukt moeten AZ en Poulsen met een goede handdruk afscheid van elkaar nemen. Poulsen zit in de herfst van zijn loopbaan en wil uiteraard het uiterste er uit halen voordat hij weer op de steigers gast staan ( bij wijze van spreken).
  Ik hoop dat het lukt maar anders heb ik vertrouwen in Haps als zijn natuurlijke opvolger.

 2. AZ4Altijd

  27 april 2015 at 16:09

  Ik snap uiteraard wat jij zegt Gerrit. Nadagen van zijn carriere. En dan wil je het uiterste eruit halen. Maar ik hoop echt van harte dat hij blijft, want je heb een paar oudere ervaren lui erbij. Hij is wel iemand die ALTIJD 200% geeft en die het team met zich mee probeert te krijgen. Hij verzaakt werkelijk NOOIT.
  Zulke lui heb je nodig. Je kunt niet alleen met jochies die net uit de luiers zijn spelen. Dan zak je namelijk heel ver naar beneden. Je heb op elke linie 1 ervaren speler nodig.

 3. az woman

  27 april 2015 at 16:11

  Om gezond te blijven moet AZ binnen zijn grenzen blijven, daar moet ook geen uitzondering in gemaakt worden. Als Simon het bod niet accepteert, laat het dan zo gauw mogelijk aan AZ weten, dan scheiden de wegen voor een tweede keer, en kan Haps een kans krijgen, waar ik heel veel vertrouwen in heb. Als Simon besluit niet op het bod van AZ in te gaan, wens ik hem veel succes en hoop dat hij niet in de eredivisie blijft en al helemaal niet in onze hoofdstad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *