Didulica: ‘Dit verdient Koeman niet’

By
Updated: december 7, 2009
Didulica: 'Dit verdient Koeman niet'

De tweede doelman van AZ is niet blij met de ontstane situatie. Als het aan hem alg was Koeman nog steeds de trainer van AZ. “Ik voetbal al elf jaar in Europa, maar dit is het meest verrassende ontslag dat ik mee heb gemaakt,” aldus Didulica.

“Het gaat in voetbal om de punten en wij zaten nog vlakbij de 5de plek, die binnen de doelstelling valt. Dit verdient Koeman niet, het is niet zijn schuld. Wij waren op de goede weg, iedereen begon het te begrijpen en overal aan te wennen.”

“Natuurlijk zijn er altijd tegenstanders van een trainer. Ik zou er één kunnen zijn, want ik kreeg geen kans, maar zo denk ik erover. De club was de laatste jaren nog wel zo stabiel. Er is dit seizoen al zoveel gebeurd, nu heb ik geen vertrouwen in de organisatie van de club.”

“Zoals het twee jaar geleden afgehandeld werd met Van Gaal, dat was een toonbeeld van beleid en vertrouwen. Die stabiliteit was één van de redenen voor het halen van de titel. Met hie het nu loopt, kan er wekelijk van alles gebeuren,” aldus Didulica.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *