AZ: Van transfer Gudelj naar Ajax nog geen sprake

By
Updated: april 7, 2015

Hoewel Ajax via technisch directeur Marc Overmars aan het AD heeft bevestigd interesse te hebben in AZ-middenvelder Nemanja Gudelj, kijken ze bij AZ op van de berichtgeving over een op handen zijnde transfer van Gudelj naar Amsterdam.

Volgens AZ-directeur Earnest Stewart moet een club zich eerst officieel melden bij de club van wie het de speler wil aantrekken met een nog doorlopend contract. ,,En dat heeft Ajax momenteel nog niet gedaan.”

Dat er in het contract van Gudelj een gelimiteerde transfersom van zes miljoen euro is opgenomen, doet daar geen afbreuk aan. ,,Ook dan moet een club zich eerst bij ons melden. Van een transfer is nog geen sprake, voor een speler als Gudelj is altijd veel belangstelling.”

14 Comments

 1. Jay

  7 april 2015 at 10:32

  Nog niks officieel dus, maar waar rook is, is vuur. Als Gudelj en Ajax het eens zijn en ze 6 miljoen voor hem willen betalen, dan zal AZ hem vast wel laten gaan.

 2. NHN

  7 april 2015 at 11:57

  Precies,waar rook is is vuur. ajax is weer een spelletje aan het spelen. Wroeten en stoken. Stewart kan wel zeggen dat er nog niks rond is,maar het gaat dus wel degelijk spelen. Geeft ook wel aan waarom Gudelj zo afwezig is. Hij is allang ergens in een motelletje i/d buurt van 020 bij een ronsel-afspraak aanwezig geweest.
  Dat van die transfersom van 6 miljoen lijkt dus ook op de waarheid te berusten,aangezien er door Stewart ook over gesproken wordt.

  Deze soap is nog niet voorbij, het begint net. Ik vertrouw Stewart als vanouds voor geen cent. Daarom zie ik het ook somber in. Uiteindelijk zal Gudelj wel die kant op gaan voor die 6 miljoen.

  Maar Stewart, verras me eens! En doe eens wat goeds,verpats Gudelj voor een hoger bedrag aan een Bundesliga club. (Dromen mag altijd toch?)

 3. remco

  7 april 2015 at 12:06

  NHN
  dat zou mooi zijn als dat zou kunnen verpasten voor een hoger bedrag
  maar als het waar zou zijn dat van de gelimiteerde transfer som dan is gudelj bij een bod van 6 miljoen vrij om te gaan waar hij heen wil

  ik geloof dit bericht trouwens nie de telegraaf zit 90% van de keren dat ze zoon als eerste groot nieuws item hebben zitten ze mis of is het gewoon complete onzin

  de sun van nederland

 4. Harry

  7 april 2015 at 13:20

  Die is dus op weg naar die graftombe voor een Kleine 6 miljoen .Kan er ook nog wel bij dit na zo,n klote paasweekend.AZ bedankt!!!

  • remco

   7 april 2015 at 14:13

   het is de telegraaf de ajax krant zou niet alles geloven wat ze schrijven

 5. Ruud

  7 april 2015 at 14:31

  Niks aan de hand! Gewoon papegaaijournalistiek zou Co Adriaanse zeggen. Voor 10 miljoen wegdoen in het buitenland en GEEN CENT MINDER!

  • oma

   9 april 2015 at 07:39

   kan niet jongen AZ heeft geen poot om op testaan.hij mag voor zes miljoen weg en niet meer.
   dan gaat een buitenlandse club echt niet meer betalen.
   te meer omdat hij zich daar nog volledig moet bewijzen.

 6. Martje

  7 april 2015 at 15:50

  stop geeoon met janken. Iedereen bij az wist waar men aan begon. Een gelimiteerde transfersom is duidelijk, leg de poetop de plank en de speler is eigendom van je. Tevens heeft Gudelj altijd duidelijk gezegd dat az een tussenstop was naar een topclub in nederland of het buitenland. Geen handig contract of met had geen andere mogelijkheid

 7. Evert

  7 april 2015 at 17:43

  Dit is de manier zoals die joden en hun krantje het doen, even een proefballonnetje opgooien, effen kijken hoe de reacties zijn en dan is het binnenhalen met de vermoorde onschuld dat zij er niets aan kunnen doen dat het zo gegaan is!!!
  Maarja zo gaat dat in het voetbal, zelfs Buskermolen verlaat de club voor een nieuwe uitdaging…….wat blijft?? Dat zijn die domme fans in hun eeuwige droom………………………….hahahahahahahaha

 8. Timon

  7 april 2015 at 20:38

  Alleen al die foto van die S hierboven

 9. Brandon

  7 april 2015 at 21:05

  Ajax heeft wel degelijk vanmiddag contact opgenomen met AZ meldt Stewart nu. Is het nu dat we 10 miljoen kunnen vragen aan een buitenlandse club? Zo ja dan is de keus toch niet moeilijk? Of een grote doorverkoop clausule in het contract vast te zetten.

 10. iPjotr

  7 april 2015 at 22:16

  Who cares, wij hebben BILLY BEANS toch.
  Komt ooit helemaal goed.

 11. Knol

  8 april 2015 at 10:39

  Als Stewart zijn lippen beweegt liegt hij al.
  Dat Gudelj weg gaat is duidelijk.
  Als die slome Stewart zo’n keiharde Amerikaanse zakenman was geweest had hij hem vorig seizoen voor 10 miljoen moeten verpunteren aan Porto.
  Simpel reken sommetje AZ komt per jaar 3 miljoen te kort.
  je verspeelt nu dus in 1 jaar 4 miljoen extra.
  Dus hoef niet bijzonder goed te kunnen rekenen waar het financieel weer op uit draait.
  voor de stand had het niet veel uitgemaakt hooguit 2 a 3 plaatsen, misschien 4.
  Kortom we gaan naar de klote met die stink Yank.

 12. Jay

  8 april 2015 at 11:35

  Ik moet het toch even een klein beetje opnemen voor Stewart in deze zaak. Gudelj is alleen naar AZ gekomen vanwege die clausule, dus als Stewart dat niet had gedaan, had hij hier niet eens gespeeld. Als hij hem voor 10 miljoen had verkocht, was iedereen weer boos geworden dat hij te snel was vertrokken en dat Stewart alleen aan geld denkt. Het is zuur om weer een speler te verkopen aan Ajax, maar de schuld ligt in dit geval niet bij Stewart.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *