Henriksen: ‘Een fantastisch moment’

By
Updated: maart 23, 2015

De ontlading in Alkmaar was zaterdagavond groot na de late 2-1 van Markus Hendriksen tegen SC Cambuur.

“Simon Poulsen had een goede actie op de linkerflank”, blikt Henriksen via de officiële kanalen van AZ terug op zijn doelpunt. “Hij passeerde een paar tegenstanders en ik gilde zo hard als ik kon dat ik de bal wilde. Ik kreeg ‘m vervolgens ook en ik scoorde. An amazing feeling. Een fantastisch moment om de winnende goal te maken, zo in de slotminuten.”

“Dat voelt het beste”, erkent Henriksen, die vervolgens wel zijn tenue uittrok. “Dat was heel dom van me. Maar ik wist: ik heb pas één gele kaart. Het zou me dus geen schorsing opleveren. Ja, dit is wel de fijnste gele kaart uit mijn carrière.” Bron: Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. az woman

  24 maart 2015 at 07:35

  Markus heel goed gedaan, je emoties kregen de vrije loop.
  Daar geniet ik van. Steven Berghuis was na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse ook goed zichzelf, heerlijk is dat. Ik vind dat bij alle clubs die media training eerst geschrapt moet worden, zonde van het geld.
  Jongetjes van 18 jaar lullen soms of ze de vijftig zijn gepasseerd, zo onecht, zo opgelegd. Mensen willen de pure mens zien achter de voetballer, en geen voorgekauwde antwoorden. Laat ieder mens toch zichzelf zijn in iedere situatie.
  Wordt kwaad, lach, huil als je, je zo voelt
  Voetballers blijf bij jezelf, blijf puur en blijf eerlijk naar je eigen en je achterban.

  • 1AZ1

   24 maart 2015 at 17:46

   VI gekeken?

   • az woman

    25 maart 2015 at 06:48

    Daar heb ik geen vi voor nodig, bij vi willen de meningen ook nog wel eens wisselvallig zijn. Zo krijgt iemand of club een compliment, en een week later kraken ze die club of iemand helemaal af. Ze bespreken een bepaald persoon, zonder dat die persoon zich kan verdedigen. Zit die persoon drie weken later aan tafel, dan is de toon een stuk matiger. Dat zegt wat over die heren, en met heren bedoel ik Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *