Koeman gaat Dembele bestraffen

By
Updated: december 5, 2009
Koeman gaat Dembele bestraffen

In de week dat Ronald Koeman de spelers van AZ juist had aangesproken op hun discipline, werd met Moussa Dembélé vrijdag voor de vijfde keer dit seizoen een AZ’er in de eredivisie met rood uit het veld gestuurd. De coach was daarom na de nederlaag tegen Vitesse (1-2) woedend op zijn Belgische aanvaller. ”Dit accepteer ik niet langer, ik blijf niet waarschuwen”, aldus Koeman.

Koeman gaat intern bespreken op welke manier Dembélé gestraft wordt voor zijn rode kaart. Scheidsrechter Roelof Luinge was tien minuten voor tijd onverbiddelijk toen Dembélé ruzie maakte met Dalibor Stevanovic. ”Dembélé maakte met zijn voorhoofd een beweging richting Stevanovic”, had Koeman gezien. ”Stevanovic reageerde vervolgens door hetzelfde te doen.”

Eerder ‘scoorden’ Gill Swerts, Graziano Pellè, Simon Poulsen en Jonathas in het eerste elftal een rode kaart, Ari overkwam dat bij de beloften. ”Het was allemaal om domme dingen, het had niks te maken met het neerhalen van een doorgebroken speler of zo. Ik heb de spelers deze week verteld dat het zo niet langer kan. Het is heel pijnlijk dat het dan twee dagen later wéér gebeurt. Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *