Koeman ontevreden over hoeveelheid rode kaarten

By
Updated: december 3, 2009
Koeman ontevreden over hoeveelheid rode kaarten

Koeman is tevreden over de stijgende lijn waar AZ zich nu in bevindt, maar is ontevreden over de hoeveelheid rode kaarten die AZ in de eerste seizoenshelft heeft opgelopen.

Koeman kan tegen Vitesse beschikken over een volledig fitte selectie. Slechts de geschorsten Pontus Wernbloom en Jonathas ontbreken. Koeman: “Ik heb de groep aangesproken op de vele rode kaarten die wij hebben gekregen in de eerste seizoenshelft. Wij hebben niet het type elftal en spel waar dit in thuishoort. Als het weer gebeurt, gaan we maatregelen nemen. Of Wernbloom op vakantie mag? Nee, hij kan gewoon spelen tegen Standard Luik en Feyenoord. En ik ga hem niet belonen voor zijn gedrag.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *