Velthuizen: ‘Ik wil tegen AZ knallen’

By
Updated: december 3, 2009
Velthuizen: 'Ik wil tegen AZ knallen'

Vitesse-doelman Piet Velthuizen wil ondanks een nekblessure het duel met AZ van komende vrijdag meemaken als basisspeler. De doelman raakte afgelopen zondag geblesseerd, maar wil ‘knallen’ in Alkmaar.

“Ik heb deze week ups en downs gehad. Soms had ik hoofdpijn. En af en toe bij draaiende bewegingen naar de zijkant deed het behoorlijk pijn. Ik heb veel op bed gelegen en medicatie van de fysio genomen. Maar er kan niks kapot, dus tegen AZ wil ik knallen”, zegt de goalie in gesprek met Omroep Gelderland.

“Het kan wel pijn doen, maar pijn hoort erbij in het voetbal. We hebben de punten hard nodig, want we staan er niet best voor”, vervolgt de doelman. Tegen AZ zal Civard Sprockel de Arnhemmers aan punten moeten helpen. Hij keer terug in de basisopstelling van trainer Theo Bos.

Daarnaast mag ook de herstelde Lasse Nilsson rekening houden met een plek bij de eerste elf. Hij vervangt mogelijk Onur Kaya. Santi Kolk is er nog altijd niet bij. De aanvaller heeft last van een achillespeesblessure. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *