‘Elm keert mogelijk terug naar oude liefde’

By
Updated: februari 19, 2015

Volgens De Telegraaf keert Viktor Elm mogelijk terug naar zijn oude liefde Kalmar FF. Het contract van de middenvelder loopt nog tot de zomer van 2016, maar een transfer is niet uitgesloten. De Zweedse competitie begint later, dus de transfermarkt is nog open tot 31 maart.

Bij AZ hoeft Elm niet meer te rekenen op een basisplaats. Hij staat dan ook niet onwelwillend tegenover een vertrek.

5 Comments

 1. harm

  19 februari 2015 at 14:17

  Nooit problemen gehad met Elm, geen geweldige speler. Nu helaas overbodig, maar wel een met motivatie en prima karakter, gun hem het allerbeste als hij weg zou gaan!

 2. AZ Alkmaar

  19 februari 2015 at 16:56

  Ondergewaardeerd, heeft een vormdip, maar is een prima speler met veel kwaliteit in huis als hij zijn niveau haalt.

 3. Jeroen

  19 februari 2015 at 20:55

  Prima als hij vertrekt. De jeugd komt eraan dus is er minder plek voor hem. Dure kracht, dus mag wat mij betreft naar Kalmar FF.

 4. NHN

  19 februari 2015 at 21:37

  Als je hier nog een paar stuivers aan kan verdienen, moet je het doen.
  Wens Elm verder het allerbeste. Geen grootse voetballer, maar kan wel nuttig zijn. Het is helaas niet iemand gebleken die het voortouw kan nemen. En dat was wel jammer,maar verder zet hij zich altijd volledig in. En loopt nooit te zeiken. In de behoudende speelstijl van Dick, was het een vaste klant. Maar nu tijd voor wat anders.

 5. Gerrit Vooijs

  20 februari 2015 at 19:45

  Dit is een win / win situatie. Viktor zal blij zijn met een andere omgeving waar hij meer speeltijd krijgt en AZ zal blij zijn als zijn salaris niet meer op de begroting drukt.
  Sportief gezien heeft Viktor zich altijd goed opgesteld en als hij inviel deed hij dit naar zijn vermogen : sober maar degelijk.

  AZ is een andere weg ingeslagen onder een coach die dat aandurft en daarom is het beter als hij na dit seizoen een andere club vindt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *