‘Gudelj niet meer haalbaar voor Ajax en PSV’

By
Updated: februari 13, 2015

Nemanja Gudelj is dit seizoen een van de betere spelers van de Eredivisie. De middenvelder, bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van AZ, genoot eerder al belangstelling van FC Porto en de kans is groot dat er komende zomer weer buitenlandse belangstelling voor de Servisch international zal zijn. Dick Advocaat gaat uit van een transfer.

“Toen Gudelj nog bij NAC Breda speelde, hebben we nog overwogen hem naar PSV te halen, maar we dachten dat hij nog een tussenstap nodig had”, vertelt Advocaat, voormalig trainer van PSV en het nationale elftal van Servië, in De Telegraaf. “Dat heeft voor hemzelf goed uitgepakt, maar ik denk dat hij komende zomer voor clubs als PSV en Ajax niet meer haalbaar is.”

“Ik verwacht dat hij direct de stap naar een grote competitie maakt.” Gudelj, 23 jaar, was in het tenue van AZ tot dusver goed voor 51 duels en 13 doelpunten. Het contract van de ex-speler van NAC Breda met de Noord-Hollanders loopt medio 2017 af. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Knol

  13 februari 2015 at 10:51

  Als hij dan toch weg gaat: DAN ALLEEN VOOR DE HOOFD PRIJS.
  Zodat we er een (paar) dragende spelers op eredivisie niveau voor terug kunnen kopen.
  En niet zoals vele andere onder de markt waarde of voor een fooi.

 2. Timon

  13 februari 2015 at 18:01

  5 miljoen altijd doen

 3. Maarten2902

  13 februari 2015 at 19:22

  minimaal 8 maar het zal idd wel rond de 6 miljoen worden

 4. harm

  14 februari 2015 at 20:46

  Gudelj vs Wijnaldum
  Dit weekend zullen scouts van Juventus op de tribune zitten bij AZ-PSV en Ajax-FC Twente, zo meldt de Italiaanse krant Tuttosport. Vrijdagavond zullen ze in Alkmaar AZ-speler Nemanja Gudelj en PSV’er Georgino Wijnaldum met bijzonder aandacht volgen.

  Bron: De Gelderlander

 5. gerard

  17 februari 2015 at 17:17

  Klopt het dat AZ zelf het bedrag van 6 miljoen ontkend en dat er geen gelimiteerde transfersom is afgesproken zodat AZ zelf bepaald hoeveel een goedpresterende aanvoerder moet gaan opbrengen aan eventueel geintereseerde.

  • Jeroen

   17 februari 2015 at 19:18

   Ik heb nog nooit van dat gelimiteerde bedrag gehoord. Lijkt mij erg sterk om je aanvoerder in vorm voor maar 6 miljoen te laten vertrekken.

   • gerard

    18 februari 2015 at 15:51

    Wilfred Genee kwam hier een tijd geleden in zijn cafeprogramma mee op de proppen. Dick Advocaat bracht vervolgens dit nieuws, met als bron dus dit programma, weer bij de Tafel van Kees.
    Daarna ging dit verhaal overal de ronde in.

    • Jeroen

     18 februari 2015 at 19:31

     Gekke constructie. ik hoop dat het niet waar is. Aan Gudelj kan je echt dikke knaken verdienen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *