Gudelj klaar voor volgende stap

By
Updated: februari 9, 2015

Nemanja Gudelj is klaar voor een volgende stap. De aanvoerder van AZ maakt al maandenlang indruk op voetbalminnend Nederland, is international van Servië en scoort als middenvelder geregeld doelpunten.

De 23-jarige speler verkaste na het seizoen 2012-2013 naar AZ. “Als tussenstap heb ik bewust voor AZ gekozen. Dat was een belangrijke stap voor me. Hier kon ik me goed ontwikkelen. Maar ik voel dat ik nu wel klaar ben om de volgende stap te maken”, laat Gudelj weten in gesprek met Metro.

“Zover ben ik wel en of dat nu een stap naar een Nederlandse topclub is, of naar het buitenland dat zien we dan wel weer. Dat weet ik nu nog niet. In beide opzichten ben ik er in ieder geval klaar voor”, benadrukt de Serviër.

Ideaalplaatje en ‘goede kop’
“In mijn hoofd heb ik inderdaad wel bepaalde plannen hoe ik het graag zou zien, dat heeft iedere voetballer. Als je dat niet hebt, dan is het niet goed. Je moet een doel hebben”, is Gudelj van mening.”Ik ken veel spelers die in het buitenland spelen van het Servische nationale elftal. Daardoor weet ik wel wat het niveau is en ik ken mezelf goed. Ik weet wat voor type ik ben. Ik weet dat ik me ergens snel kan aanpassen en dat werkt in mijn voordeel.”

In het koppie van de middenvelder zit het in ieder geval goed. “Als ik vandaag een transfer kan maken, maar die gaat op het laatste moment niet door, dan heeft het geen zin om daar over te zeuren. Dan moet je gewoon vooruit kijken. Er komt altijd wel weer iets anders langs. Zo zit ik in elkaar. Dat is alleen maar goed denk ik. Er zijn een paar clubs geweest, zoals FC Porto. Maar dat ging afgelopen zomer niet door. Daar was ik ook meteen overheen. Ik wil altijd direct gefocust zijn op waar ik mee bezig ben. Dat is nu AZ.” Bron: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. Evert

  9 februari 2015 at 22:02

  Is dit nu alleen bij AZ??? Zodra die knulletjes een behoorlijke wedstrijd hebben gespeeld zijn ze klaar voor een stap hoger? Wat is dat toch?? Een stap omhoog, ja die snap ik wel maar dat gezeik is al halverwege de competitie gaande. Is er nu werkelijk geen 1 voetballer bezig met AZ zelf??? En de doelstellingen van AZ?
  Ik moet er echt van kotsen…………het is maar goed dat ik geen TD ben, ik had ze er zo uitgegooid !!!! Ook al waren ze het beste van het team. Ik vind dat een aanvoerder niet met dit soort pietpraat moet bezig houden!!!!

  • NHN

   9 februari 2015 at 22:47

   Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Begrijp me niet verkeerd, ik vindt Gudelj de beste voetballer in de huidige selectie. Maar ik wordt zo moe van al die gastjes , met hun stap hogerop, en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het zal wel de moderne tijd wezen,maar ik zie teveel van die snuiters die mijn cluppie zien als een stationnetje waar ze even neerstrijken, geld opstrijken, en weer de benen nemen.
   Zorg eerst eens dat je wat bereikt met AZ.

 2. harm

  9 februari 2015 at 23:01

  Gudelj speelt bijna elke wedstrijd ‘goed’ logisch dat er belangstelling is en hij verder wilt.. Wat ik veel gekker vind: dat hij voor een appel en een ei weg mag eind van ’t seizoen 🙁

  • de echte supporter

   10 februari 2015 at 07:33

   Onder die condities zal hij wel overgekomen zijn. Laten we genieten van zijn huidige spel. Ik vind het logisch dat hij en doel heeft. Zonder doel geen leven, lijkt me. Hij is geen Hoedt die direct begint te roepen, dat ij hoger op wil. Gudelj speelt heel erg goed, dus uiteraard willen andere hem hebben. Dat geld ook zo voor Berghuis let maar op….

 3. Knol

  10 februari 2015 at 09:21

  Wat een gezeik zeg meneer Gudelj speelt een paar wedstrijdjes redelijk.
  Maar als het niet draait neemt hij het elftal ook NIET op sleep touw.
  Het beste en recentste voorbeeld was die wan vertoning tegen Utrecht.
  Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat meneer Gudelj na afloop moe was hij heeft de hele wedstrijd gewandeld over het veld.
  Oja meneer was natuurlijk moe omdat hij een paar dagen daarvoor een interland had gespeeld.
  De meesten onder ons werken gewoon 5 a 6 dagen in de week met meestal zeer zware werk omstandig heden.
  Als die zeik snorren met hun praatjes moeten zich kapot schamen.

 4. Brandon

  10 februari 2015 at 18:00

  Wat een reacties van jullie zeg. Logisch toch dat hij aan zijn eigen banksaldo denkt dus hij vort het even op. AZ is een opleidingsclub en wees blij dat hij oor ons gekozen hebt en we er vele miljoenen aan gaan verdienen.

 5. Gerrit Vooijs

  12 februari 2015 at 08:38

  Gudelj stond al met 1 been in het vliegtuig naar Porto en AZ stond op het punt 10 miljoen euro te cashen……
  Porto kreeg de bankgarantie niet rond en dus ging het niet door.

  Sportief voor AZ een zegen, financieel een flinke teleurstelling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *