Man of the Match: FC Groningen – AZ

By
Updated: februari 8, 2015

Prachtig resultaat. In een week tijd wint AZ twee uitduels (Ajax en Groningen). Wie vond jij vandaag de beste man van AZ?

20 Comments

 1. Jeroen

  8 februari 2015 at 19:34

  Henriksen vandaag echt mijn held!! Wat heeft die een meters gemaakt. Het middenveld lijkt ook goed te functioneren met Henriksen, Gudelj en Dos Santos.

  • NHN

   8 februari 2015 at 20:32

   Daar zeg je wat! Het gemis van Ortiz is al 2 wedstrijden onopvallend gebleken.
   Het staat toch wel aardig zo.

 2. Bradje

  8 februari 2015 at 20:06

  Eigenlijk weer Gudelj, maar omdat ie dat de laatste 2 wedstrijden al is geweest, gaat nu mijn stem naar Berghuis.

 3. Martijn

  8 februari 2015 at 20:18

  Henriksen en Muhren voor mij. Haye viel trouwens ook prima in!

 4. AZnu

  8 februari 2015 at 20:34

  Hendriksen was de man. Maar ik heb ook een zeer goede Gudelj gezien en Muhren en Haye bevielen mij ook. Prachtige 2e helft. Grandioos gedaan AZ!!!!

 5. NHN

  8 februari 2015 at 20:34

  Dit keer Berghuis voor mij. Ook omdat ik vaak commentaar op ‘m heb. Ik vond die 2-1 een hele belangrijke en knappe goal. Verder was hij continu aanwezig. Had ook wel op Henriksen kunnen stemmen. Maar ik kan er maar 1 kiezen.

 6. Ryan

  8 februari 2015 at 20:35

  Henriksen, Gudelj, Berghuis, Matthias Johanson(word steeds beter), Hoedt. Bijna alle spelers 🙂
  Estefan weer een blunder met de het 2de doelpunt

 7. Gerrit Vooijs

  8 februari 2015 at 23:43

  Berghuis voor mij. Berghuis miste de vorm, knokte forceerde en tegen Ajax mislukte eigenlijk alles. Toch knokte hij vandaag opnieuw maar speelde hij simpeler en het doelpunt hielp hem over de spreekwoordelijke drempel.
  2e helft was hij samen met een geweldige Gudelj verantwoordelijk voor de regie.

  Deze Berghuis voegt dat extra’s toe wat AZ ontbeerde en kijk dan scoort AZ vaker als 1 of 2 keer.
  Henriksen heeft uitstekend gelopen maar zonder Berghuis had hij beide doelpunten niet gemaakt.

  Henriksen is de draver/harde werker die de brille van Gudelj en Berghuis naar waarde inschat en daardoor bereid is enorm veel meters te maken. In deze rol is Henriksen eindelijk de speler die AZ in hem gezien heeft.

 8. oma

  9 februari 2015 at 07:03

  de grabbelaar gezien het tweede doelpunt van Groningen.
  nee dat is een beetje jennen.

  ik ga naar Henriksen loopt zijn eigen het ongeluk verzet heel veel werk en maakte nog twee doelpunten ook.

 9. kaazie1987

  9 februari 2015 at 12:28

  voor mij absoluut gudelj, hij nam duidelijk zijn ploeg bij de hand, vooral laatste kwartier 1e helft en de 2e helft.alleen had hij zelf ook moeten scoren alleen op de keeper. als hij die bal op Berghuis niet had gegeven had ik nog moeten zien of we daar hadden gewonnen, en buiten dat was hij ook verantwoordelijk voor de 2-2 en 2-3. en ik las net dat hij de meeste duels heeft gewonnen op hoedt na, en zijn passing is niet normaal ballen strak over 50 meter in de voeten het zijn der maar weinig die dat kunnen

 10. kaazie1987

  9 februari 2015 at 12:32

  en hij is ook het verlengstuk van van den brom op het veld dat was deze wedstrijd ook duidelijk zichtbaar, regelmatig liep hij even naar vdb toe om te praten hoe het nu verder moet. gisteren bij studio sport hadden ze het er weer over met advocaat voor hoeveel hij weg mag, en advocaat zij ook dat hij voor 6 miljoen weg mag, ik blijf dat een schande vinden de club bepaald toch ten alle tijden hoeveel een speler waard is of niet??

 11. kaazie1987

  9 februari 2015 at 12:34

  ben benieuwd wat az gaat doen in de zomer, hoeveel basisspelers zullen ze laten gaan? gudelj is niet te houden ortiz wil zelf weg esteban gaat weg hoedt gaat weg en mischien aron ook nog is dat niet te veel??

  • az woman

   9 februari 2015 at 13:09

   Ik denk ook dat Gouweleeuw niet te houden valt, als die zo blijft voetballen.
   We zullen zien.

 12. Silver

  9 februari 2015 at 14:31

  Voor mij Muhren, hij is altijd aanspeelbaar en houdt de bal goed vast en ziet de ruimte.
  We kunnen nog veel van hem genieten, laat hem maar een tijdje in de basis en dan komen de doelpunten ook weer van hem!

 13. kaazie1987

  9 februari 2015 at 15:26

  Gouweleeuw gaat echt niet weg, of alleen voor de absolute hoofdprijs. Je kan gewoon niet je complete as verkopen, dan kan je niet maken tegenover je technische staf en supporters. Ik heb het ook nooit meegemaakt dat dat gebeurd is

 14. AZ4Altijd

  9 februari 2015 at 15:53

  Haha.. Gudelj 6 miljoen, zit Advocaat aan de dank en drugs? 8 goals en vele assists en is een absolute leider. Als een overrated speler als Blind naar Man U vertrekt voor 18 Mio, dan moet Gudelj 20 waard zijn. Veel meer allround en is geboren leider. 6 mio, spoort ie wel. Hij kon weg voor 10 mio aantal maanden geleden.

  Ik vermoed dat het volgende aan opbrengsten na dit seizoen:

  Gudelj : 12 Mio meer zou hij zeker waard zijn maar we kennen Stewart he.
  Gouweleeuw : 7 Mio
  Berghuis : 9 Mio
  Hoedt : 0,55 Mio
  A Johansson : 7 Mio
  Totaal : 37,55 Mio

  Daarvan los je deel schulden af, weet niet precies hoeveel dat op dit moment is, dan gebruik je rond de 15 voor nieuwe aankopen, want je kunt NIET alleen op jeugd aan. Je heb paar jongens nodig die zich al bewezen hebben die het team op sleeptouw kunnen nemen. Anders is er geen balans in het team.

  En dan kan AZ weer naar de gezondste Financiele Categorie.

  Zeg het maar mensen. Wat denken jullie van mijn getallen die ik hier noem?

 15. kaazie1987

  9 februari 2015 at 16:41

  Az4altijd je heb wat gemist volgens mij, gudelj heeft in zijn contract staan dat hij na zijn eerste jaar voor 10 miljoen weg mag, na zijn 2e jaar voor 6 miljoen en na zijn 3e voor 4 miljoen, dat spoort natuurlijk van geen kant dat begrijpt iedereen maar toch staat het erin. Betekent dus dat hij in de zomer voor 6 miljoen weg mag. Misschien waren dat de enige voorwaarden om voor az te komen voetballen dat weet natuurlijk niemand maar reken maar dat dhr stewart zich nu voor zijn kale kop slaat. Maar az kennende zullen we daar binnen nu en een paar weken meer over horen. Ben benieuwd naar de sluitende verklaring van stewart. Maar denk jij echt dat aaron 7 miljoen waard is?? Zou mooi zijn maar ik denk dat ze der hoogstens 5 voor krijgen

  • AZ4Altijd

   9 februari 2015 at 17:32

   Nou daar zijn we dan klaar mee. Zo een geweldige speler als Gudelj die voor een Fooi weggaat. Wat een WAARDELOOS contract dan. Dus eens temeer het bewijs dat Stewart een enorme RANDEBIEL IS.

  • Jeroen

   9 februari 2015 at 19:44

   Hoe weet je dat dit in zijn contract staat? Lijkt me erg sterk dat je een verlaging van transferbedrag meeneemt in je contract.

 16. kaazie1987

  9 februari 2015 at 18:54

  Vreselijk slecht onderhandeld, zeker als je je bedenkt dat hij 3 miljoen gekost heeft. ik ben nu benieuwd wat er gaat gebeuren gaat steward zich nu verantwoorden richting zijn supporters en vooral de sponsoren, of gaat hij proberen de prijs omhoog te halen Door tijdens de onderhandelingen de clubs tegen elkaar op te bieden, want volgens mij mag hij dat doen. Aan de andere kant als de droomclub van gudelj 6 miljoen bied en geen stuiver meer moet je hem laten gaan. En dan heeft hij wat uit te leggen aan de sponsoren en omdat dit niet het eerste geintje van hem is zal de rvc naar alle waarschijnlijkheid ook klaar met hem wezen. Dat gelul met pastoor heeft hem al geen windeieren gelegd en terecht, maar dit zou nog we lees de bekende druppel kunnen zijn. Aan de andere kant eenhoorn heeft gezegd nooit bij az te tekenen als steward er niet zou zitten, dus ik ben benieuwd hoe dit allemaal af gaat lopen..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *