Clubtopscorer El Hamdaoui terug van weggeweest

By
Updated: november 30, 2009
Clubtopscorer El Hamdaoui terug van weggeweest

Wie zou op dit moment in de schoenen willen staan van Koeman? Het ‘vernieuwde’ AZ zit in een stijgende lijn en heeft een aantal goede prestatie neergezet. Lens, de vervanger van El Hamdaoui, heeft daar het grootste aandeel in. De keus om Lens als basisspeler op te stellen was gemakkelijk voor de Alkmaarse oefenmeester, want El Hamdaoui was uit de roulatie vanwege een blessure. Echter, hij is weer hersteld en kan mogelijk aanstaande vrijdag al opgesteld worden. Wat gaat Koeman doen?

Het goede nieuws is dat El Hamdaoui volledig is hersteld na zijn blessure. El Hamdaoui zal maandag ritme op doen met Jong AZ. “Als alles volgens plan verloopt, kan hij daarna meetrainen met de A-selectie. Verloopt dat naar wens, dan kan hij eventueel deel uitmaken van de groep voor de wedstrijd tegen Vitesse”, aldus Koeman tegenover Sportweek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *