Babalj op proef bij PEC Zwolle

By
Updated: januari 30, 2015

Eli Babalj wacht nog altijd op zijn debuut bij AZ. De kans dat die er ooit gaat komen lijkt sterk afgenomen te zijn, want de spits traint nu mee met PEC Zwolle. Hij krijgt daar de kans om zich te bewijzen en een contract af te dwingen. Succes!

13 Comments

 1. Ryan

  30 januari 2015 at 11:02

  Ik heb geen idee waar AZ mee bezig is. Rosheuvel verkopen omdat ze geloven in Gyasi. Oke komt logisch over Rosheuvel weg is er ruimte voor Gyasi maar die wordt dan weer verhuurd aan Roda. Hou dan Rosheuvel voor een half jaar erbij anders word het wel heel erg dun voor in.
  En nu Babalj weg terwijl een half jaar geleden een groot talent Was etc..
  Ben ik de enige die het een beetje vaag vind allemaal?

 2. :(

  30 januari 2015 at 11:07

  Waar zijn ze in godsnaam mee bezig bij AZ? Er is geen touw meer aan vast te knopen. Eeuwig zonde van zo’n mooie club. Stewart het lijkt er steeds meer op dat je ons naar de klote help. Als dit jou manier van werken is had je beter bij NAC kunnen blijven. Daar wordt het gewaardeerd wanneer je prut werk aflever

 3. Jay

  30 januari 2015 at 11:34

  Babalj is gewoon slecht gescout. Bracht totaal niet wat ze hadden verwacht.

  Wat ik verontrustender vind, is dat veel spelers weg lijken te willen gaan. Hoedt, Aron en de Winter willen weg. Esteban, Gudelj, Ortiz en Gouweleeuw zullen na dit seizoen waarschijnlijk ook vertrekken. Ik vrees voor volgend seizoen. We zullen wat geld gaan binnenharken, maar kwalitatief zullen we er op achteruit gaan en zal het daardoor waarschijnlijk nog minder worden dan dit seizoen.

 4. harm

  30 januari 2015 at 11:44

  Babalj heeft er volgens mij aardig wat ingelegd bij jong AZ. Maar bitterbal enz. vonden hem toch niet professioneel trainen?

 5. AZ4Altijd

  30 januari 2015 at 12:03

  En zo is AZ binnen 3 jaar vanaf nu Jupiler League clubje. Wel met mooi stadion overigens.

 6. Ruud

  30 januari 2015 at 12:30

  Deze speler wordt gezien als aankoop van Verbeek. Heeft daarom weinig krediet nu en mag verder kijken. Stewart, wat is jouw spelersbeleid?

 7. NHN

  30 januari 2015 at 14:27

  Als hij zich bij Zwolle kan bewijzen,kunnen die hem overnemen,niet huren begrijp ik. Dat Babalj vertrekt is op zich wel gunstig. Het is een speler die niet door ging breken, dus is het alleen maar een kostenpost minder als je ‘m kwijt kan raken. Maar de reden waarom hij niet doorbrak/breekt zet je wel aan het denken. Hij scoorde wel degelijk bij de beloften. Maar zowel Verbeek als Advocaat vonden hem waarschijnlijk geen goede mentaliteit hebben. Daar valt wat van te zeggen. Alhoewel je van Advocaat kunt zeggen dat hij nu eenmaal geen zin had om talenten te proberen/beter te maken. Advocaat werkt liever met gearriveerde spelers, en ook dat bracht hij er bij AZ (z’n 2e term dan) belabberd vanaf.
  Verbeek bezat toch wel de kunst bepaalde spelers beter te maken,en had nog aardig resultaat ook. Maar ook die zag niks in Babalj.
  En nu Van Basten/vd Brom ook niet. Er zal toch wel iets loos zijn bij die jongen zou je denken.
  MAAR, als dit zo is. Waarom geeft Zwolle hem dan wel een kans? Stel dat hij ineens begint te scoren voor Zwolle. Dan mag je je als AZ staf toch wel afvragen wat je fout doet. Zwolle doet het beter dan AZ, is zelfs een stap omhoog kun je wel zeggen.
  Dus ik zal het met belangstelling volgen hoe Babalj het eraf brengt bij Zwolle. Lam begint daar ook niet onverdienstelijk door te breken, terwijl het bij AZ gewoon niet goed genoeg was.
  Nogmaals: ik begrijp wel dat AZ van Babalj af wil. Hij heeft schijnbaar een houding die hem tegenzit. AZ kiest duidelijk voor een 442 systeem, en wil van zo’n type spits af.
  Maar als hij dan wel doorbreekt bij een club als Zwolle bewijst dat dan wel dat er iets fout gaat bij AZ.
  Dat gaat het sowieso op het ogenblik,want iedereen is het er wel over eens dat we toch in een aardige dip zitten. Terwijl het er pakweg 2 maanden geleden nog zo vrolijk uitzag.

 8. oma

  30 januari 2015 at 15:44

  goed geschreven prima verwoord NHN!

 9. Timon

  30 januari 2015 at 19:13

  Die Rosheuvel kan er helemaal niks van.Kansen zien missen voor Cambuur tegen Pec? Tjonge jonge,inpakken en naar de amateurs, Die Babalj zelfde laken een pak: hopeloos. Terug naar Australië . Maar het is toch niet te geloven dat iemand bij Pec iets ziet in deze krabbelaar? Pec heeft dus ook geen ene eurocent om iets fatsoenlijks aan te schaffen. Zelfs die Plet loopt te leuren om een club! Allemaal losers die in de normale maatschappij nooit boven modaal,uit komen maar met hun spelersmanager nog willen graaien ! Opzouten uit deze wereld! Zoek een normale baan!
  Verder zou het toch wel heel triest zijn als VDB en V B het helemaal verkeerd zagen in dit soort lieden.Zij zien deze lieden elke dag op het trainingsveld en met hun ervaring mag je toch wel verwachten dat zij heel goed kunnen inschatten wat zij in huis hebben In beide gevallen niets dus
  Als zij dit niet kunnen inschatten,kunnen wij wel stoppen. Hele dag sneeuw hier in Saalbach! Wegen maar een beetje schoon zijn zondag: zijn we net op,tijd thuis zondagmiddag om AZ weer een troosteloze partij te zien spelen.

 10. AZnu

  30 januari 2015 at 19:13

  Het begint een beetje op een totale leegverkoop te lijken. Lijkt mij toch noodzakelijk dat je wat spelers wilt houden voor posities in de aanval. Ik begrijp niet zo wat het beleid is en waar AZ naar toe wil., misschien wel nergens naar toe. Spelers zijn niet uitgeprobeerd of hebben geen of nauwelijks kansen gelregen. Spelers uit vorm blijven weer staan. Zo kom je er niet. We zitten weer in een fase die zich eerder al heeft aangediend.

  Op zich staat AZ er goed voor, maar je voelt aan je water dat er straks weer een neerwaaartse beweging effect heeft op de resultaten. Jammer toch wel. Stewart voert toch een beetje zwabberend beleid. Een lijn is niet goed te ontdekken

 11. Vak J

  31 januari 2015 at 15:06

  Moet je opletten wat een grote speler die Babalj gaat worden!!

 12. 1AZ1

  31 januari 2015 at 19:34

  Armenteros halen bij Willem2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *