‘Aron Johannsson is ontevreden en dreigt met vertrek’

By
Updated: januari 28, 2015

is de ene onruststoker net klaar, begint de andere weer. Aron Johannsson heeft in gesprek met RTV-NH laten weten te denken aan een vertrek. Hij heeft sinds enkele weken geen basisplek meer en twijfelt of John van den Brom nog iets in hem ziet.

‘Het is nog maar een paar daten voor de transfermarkt op slot gaat, ik sluit een transfer niet uit,’ aldus de spits. Dat er ook wat van hem wordt verwacht realiseert hij zich ook. ‘Ik moet meself keihard bewijzen en de trainer laten zien dat ik in de basis hoor. Daar ben ik goed genoeg voor.’

26 Comments

 1. woonwagenpower

  28 januari 2015 at 10:17

  Aaron even die praatjes voor je houden,
  de scouts hebben jouw onbenutte kansen gerust onthouden.
  Mocht je denken dat de clubs voor jou in de rij staan,
  dan kun je beter terug naar Ijsland gaan.
  Jij vindt het vanzelfsprekend dat je in de basis staat,
  daar moet je wel voor werken, is wat ik je aanraadt.
  Daarbij ontbreekt het je aan scherpte en vorm momenteel,
  nee Aaron je bent tegenwoordig verre van sensationeel.
  Maar als je niet meer gemotiveerd bent om voor AZ te voetballen,
  ga dan ergens anders eisen stellen en de boel vergallen.
  Dit is misschien ook een brugjaar,
  wij willen spelers die alles geven voor AZ Alkmaar.
  Waarom tekent Dos Santos nog niet?
  ligt er ergens anders voor Dabney een contract in het verschiet?
  Wie heeft een verstandig antwoord?
  Is het niet zo dat Dabney voorlopig gewoon bij AZ hoort?

 2. paddyk

  28 januari 2015 at 11:33

  Wegwezen dan. Gisteren weer laten zien dat je totaal niet in vorm bent. Wat een kans had jij na een steekbal van Gudelje. Ja als je die ook niet eens afmaakt…..ben je dan wel geschikt voor AZ?

 3. kaazie1987

  28 januari 2015 at 11:40

  lekker laten gaan hij is in mijn ogen geen echte spits eerder een nummer 10 zoals micheal de leeuw dat bij groningen invult. az heeft een sterke snelle spits die een bal vast kan houden ala michiel kramer nodig. anders muhren een kans geven ik zie het wel in hem zitten

 4. NHN

  28 januari 2015 at 12:23

  Ik moet mezelf keihard bewijzen,en laten zien dat ik in de basis hoor. daar ben ik goed genoeg voor.
  Wat een onzin, die gozer laat sinds hij met die Yanks op het WK heeft meegedaan helemaal niks zien. Toen was hij eigenlijk al geblesseerd, maar moest zonodig mee. Daarna is het nooit meer goedgekomen. En nu vindt hij zichzelf te goed voor AZ,terwijl hij dus alleen maar afgedaald is in vorm. Gister leek het ook weer helemaal nergens op.
  Meteen van de hand doen zo’n vent. Er zijn nog een paar dagen in de transferwindow. Weg ermee. Je kunt hem wel blijven opstellen,en hopen dat die vorm weer terugkeert, maar dan zie je ‘m alleen maar kansen verprutsen.

 5. Evert

  28 januari 2015 at 13:48

  Dit is precies wat ik bedoel, er is iets goed mis bij AZ. Waarom hebben ze dit niet bij andere clubs? Ik vraag mij nog steeds af waarom Boymans weg moest?? Je zou zeggen met de komst als van Basten de prestaties van de spitsen omhoog zou gaan maar ik zie het tegenovergestelde. Ik zie ook geen samenhang tussen de voorste line en het midden, hoe vaak ik zie dat tijdens een aanval over de flanken het centrum niet bezet is of andersom geeft overduidelijk aan dat er geen samenhang is. Buiten het feit dat mister AJ uit vorm is krijgt hij ook een partij hoerenballen toe gespeeld. Resumé loopt het niet lekker bij AZ, dit mag JvB zich aanrekenen. En doordat het niet loopt willen deze gasten allemaal weg, op deze manier kunnen zij zich niet profileren want zij zien AZ louter als opstap. Daarom vind ik het vreemd dat gasten die graag willen voetballen voor AZ het eerst worden weggedaan, dan maar geen topvoetbal maar heb ik liever een paar gasten die meer clubliefde hebben dan dit bijelkaar geraapt puperzooitje!!!

  • az woman

   28 januari 2015 at 16:15

   Ik geloof ook dat er iets goed mis is bij AZ,
   maar is er iemand die de vinger op de zere plek kan leggen?
   Dos Santos lijkt ook alle tijd te nemen met een besluit over zijn toekomst.

   • Ray

    28 januari 2015 at 16:18

    De zere plek is Stewart.

    • Brandon

     28 januari 2015 at 16:36

     Ja Ray daar heb je gelijk in.Gisteren speelde dos Santos geen minuut, geblesseerd? gepasseerd? geschorst? Of omdat hij nog niet heeft bijgetekend? Als je niet ziet wat je talenten zijn, zoals Stewart dat is, kan je deze zeer belangrijke baan niet uitoefenen. Maar ook v.d.Brom is dan niet goed bij zijn hoofd want als je dus dos Santos en Johansson allebei het vertrouwen niet geeft en dat je toekomst is maar wel die grabbelton laat keepen terwijl je een veelbelovende en zeker niet mindere keeper achter de hand hebt is er meer aan de hand dan dat wij allemaal weten.

     • Ray

      28 januari 2015 at 17:17

      De grote onruststoker is Stewart. Die moest ook zo nodig Pastoor wegwerken en van den Brom halen. Het is de hoogste tijd voor een man met hart voor de club en met een duidelijke lange termijn visie als TD: Co Adriaanse.

 6. Brandon

  28 januari 2015 at 14:56

  Gelijk heeft hij. Door een blessure aan de kant gehouden en niet het vertrouwen gekregen van v.d.Brom. Mensen dit is een TOPSPITS maar zonder vertrouwen is geen enkele spits goed. De tijd geven en laten staan.

  • Jeroen

   28 januari 2015 at 22:59

   Helemaal mee eens Brandon! Snap niet waarom Aron niet in de basis staat. Vorig seizoen goed voor 17 doelpunten. Geef hem vertrouwen!!!

   • oma

    29 januari 2015 at 08:03

    ik snap het wel Jeroen,hij is gewoon nergens.
    totaal uitvorm.

    dan is het vrij normaal dat je gepasseerd wordt.
    het is geen jeugdvoetbal waar je iedere speler laat spelen zo als bij Koedijk.
    laat het kind eerst maar eens bewijzen dat hij klaar is voor het eerste.
    naar mijn mening is hij dat nog lang niet gezien zijn gedrag,dat is nu echt van een jochie van 15 jaar.
    een goeie profspeler bijt zich zelf hier doorheen,nee het kind niet,gaat onrust lopen stoken.
    wat een mentaliteit,maar hij heeft niet door dat hij meer verliest dan wint hier mee.
    tegen Twente een 100% kans naar de knoppen helpen en nog zeiken over een basis plaats?
    Brom heeft gelijk,laat het kind maar naar de beloftes gaan en Muhren terug halen,die jongen hoor je niet,dat is een prof mentaliteit.
    daar kan het kind een groot voorbeeld aan nemen.

    • Brandon

     29 januari 2015 at 08:54

     Als een spits er bijna een jaar uit geweest is dan heeft het tijd nodig. Hoe lang speelt Johansson nu nog en wordt niet eens elke wedstrijd in de basis gezet. Als je dan ook nog ziet dat Tankovic de voorkeur krijgt en er helemaal niets van bakt kan ik me indenken dat je er de Pe in krijgt. Dat jou voorkeur uitgaat naar Muhren dat mag maar om Johansson zo weg te zetten klopt niet. Maar er is veel meer aan de hand wat wij niet weten en dat is voor ons gissen maar 1 oorzaak weet ik wel.

     John van de Brom is een watje t.o.v. zijn voorgangers wat betreft de discipline en nu steken er al door stormpjes op. De vrijheid die ze van hem krijgen kunnen ze niet mee omgaan en de harde hand zal weer moeten regeren anders wordt het een kippenhok waar geen haan in zit. v.Gaal-Advocaat-Verbeek allemaal trainers met de harde hand oftewel DISCIPLINE en dat is momenteel ver te zoeken.

     • oma

      29 januari 2015 at 10:19

      lees eerst nog eens goed wat ik bedoel,met die zin.
      geef dan commentaar vriend.

      juist wat het aan gaat dat hij er temet een jaar uit geweest is.
      klopt dat hij tijd nodig heeft.
      dus dan moeten we hem in de basis zetten terwijl je er niets aan heb.
      en iedere wedstrijd in wezen met 10 man gaan spelen?
      waar ben je mee bezig.

      nee dan zeg ik laat hem lekker zijn ritme oppakken bij de beloftes en een zet hem op de bank bij het eerste langzaam terug laten komen.

      als Muhren het beter doet op die plek dan zet ik hem er in ja.
      ik prijs Muhren voor zijn mentaliteit je hoort hem niet,dat zijn profs net zo goed als Wuytens niet dat hij mijn voorkeur heeft,maar hij stelt zich ook op als een prof,dat noemen ze nu karakter hebben.niet van die jochies die denken dat een elftal om hun draait zo zit het niet in elkaar.
      die het beste in vorm is en goed speelt zet ik er in,wat hij verleden jaar gedaan heeft maakt mijn geen reet uit.
      het gaat over nu.

      wordt ik niet op gesteld door de trainer,dan ga ik weg.
      mijn kleindochter van 7 jaar reageert ook zo.

     • Jan

      29 januari 2015 at 16:30

      Nu Aron dreigt met vertrek omdat hij niet speelt, moet vd brom hem zaterdag op de tribune plaats laten nemen. Dan krijg je discipline.En het elftal wordt er niet zwakker op als hij niet speelt. Straks gaat elke speler dreigen met vertrek als hij een keer niet in de basis staat.

 7. harm

  28 januari 2015 at 17:34

  Liefst wil ik Mühren met johansson voorin de spits hebben…

  en Berghuis op 10.. Laat tankovic zichzelf maar bewijzen bij jong..

  Johansson heeft laten zien dat hij echt wel goed is, tankovic heeft duidelijk 5 kansen nodig voor 1 goal.

  Geef ze vertrouwen, heb je meer kans dat ze bijtekenen en beter presteren!

 8. Ruud

  29 januari 2015 at 06:27

  Het spel van voor de winterstop gaf mij hoop. Dat is inzet om dat terug te krijgen zoals Gerrit eerder al beschreef. Laten we hopen dat de trainers het respect terugkrijgen van de aanvallers in onze selectie en niet met een vertrek dreigen. Wat ook opvalt is de verzadigde cultuur binnen het eerste team. Wanneer worden de doelpalen weer eens opgegeten. Dat is de inzet voor de komende tijd.

 9. AZer

  29 januari 2015 at 08:43

  Doei

 10. oma

  29 januari 2015 at 16:34

  juist Jan jij snapt hem.
  maar er wordt gezegd van den Brom is een watje dus die is zo geschrokken en steld hem meteen op.
  dan is het pas een watje.

  • Brandon

   30 januari 2015 at 00:00

   Moeilijk he Oma begrijpend lezen. Er staat een watje t.o.v. zijn drie voorgangers.

   • oma

    30 januari 2015 at 06:52

    dat heb ik heel goed begrepen Brandon.
    maak je maar geen zorgen.

 11. Jay

  29 januari 2015 at 16:45

  Dreigen met een vertrek omdat je geblesseerd bent geweest, geen deuk in een slap bakje boter schiet en daardoor niet elke wedstrijd in de basis staat. Het moet niet gekker worden. Wat speelt zich toch af in de koppies van de spelers? Volgens mij denken ze echt allemaal dat ze Messi zijn, terwijl de Nederlandse competitie eigenlijk gewoon hun plafond is. In het buitenland belanden ze op de bank of komen bij een club in de onderste regionen terecht. Gewoon vechten voor je plek. Als je de beste spits bent, dan word je heus wel opgesteld.

 12. Ray

  30 januari 2015 at 16:26

  Veel spelers willen nu weg. Hoe je het ook wendt of keert, dat is geen goed teken. De leiding slaagt er niet in om rust in de tent te houden.

 13. Ray

  30 januari 2015 at 18:23

  Veel spelers willen nu weg, de Winter n ook al. Hoe je het ook wendt of keert, dat is geen goed teken. De leiding slaagt er niet in om rust in de tent te houden.

  • Gerrit Vooijs

   30 januari 2015 at 20:02

   Of zou dat te maken hebben met de veranderde status van AZ?
   Toen veel spelers kwamen was AZ een club die elk jaar Europees voetbal speelde.

   Nu is AZ een club die misschien Europees voetbal speelt maar zeker niet meer elk jaar. Twente, PEC, Heerenveen, Groningen,en Vitesse knokken samen met AZ om de 4e plaats of de Beker. 6 clubs die knokken om 2 plaatsen, dat kan niet elk jaar succes voor AZ opleveren.
   Dat telt allemaal mee bij een speler voordat hij zijn contract verlengt.

   De Winter is duidelijk, hij is vaste reserve en die mopperen altijd. Dat is bij elke club hetzelfde. Als er een soort van crisis is bij een club zal een journalist altijd een reserve speler benaderen voor een smeuïg verhaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *