Schaars: ‘We waren een klasse beter’

By
Updated: november 29, 2009
Schaars: 'We waren een klasse beter'

Aanvoerder Stijn Schaars was erg te spreken over de gewonnen wedstrijd tegen VVV Venlo. Wat hem met name een goed gevoel gaf was dat het zelfvertrouwen weer langszaam terug lijkt te komen in de ploeg.

“Ik denk dat wij met een hoop pressie en flair vandaag terecht van VVV gewonnen hebben. We waren een klasse beter,” aldus Schaars tegenover Elf voetbal.

De competitiestart was nog er goed, maar de maanden daarop kwam AZ in een diep dal. Het begint er sterk op te lijken dat AZ nu de weg naar boven weer heeft ingeslagen. “We hebben in de laatste vier wedstrijden tien punten gehaald en niet meer verloren. Dat is opzich goed.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *