Steinsson aan de slag als TD bij Fleetwood Town

By
Updated: januari 21, 2015

Grétar Steinsson (33) gaat per direct aan de slag als Technisch Directeur bij het Engelse Fleetwood Town. De voormalig prof was sinds het begin van dit seizoen als stagiair aan AZ verbonden, maar hij krijgt van de Alkmaarders de ruimte om deze kans te pakken.

“We zijn erg tevreden met de bijdrage die Grétar Steinsson de afgelopen maanden aan AZ heeft geleverd”, reageert AZ’s Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “We vinden het jammer dat hij vertrekt, want we hadden hem graag voor AZ behouden. Daarentegen snappen we dat hij deze mooie baan wil aannemen. We gunnen hem deze uitdaging in Engeland.”

“Ik ben blij dat AZ mij de kans heeft geboden om mijn eerste échte stappen te zetten op beleidsgebied in het betaalde voetbal”, reageert Steinsson. “De afgelopen maanden heb ik erg fijn samengewerkt in Alkmaar. Eind december ben ik plots benaderd voor de baan bij Fleetwood Town. Dit is een uitgelezen kans die ik graag wil aanpakken. Het is de juiste stap in mijn loopbaan. AZ geeft mij de ruimte om me verder te ontwikkelen en carrière te maken. Dat waardeer ik erg. Ik blijf in de toekomst graag met AZ in contact staan.” Bron: AZ.nl

5 Comments

 1. AZ4Altijd

  22 januari 2015 at 01:38

  Godverdomme zeg. Hij had de baan van ES moeten overnemen. Hoop dat Gretar dan ervaring op doet bij Fleet the fuck what? Zodat hij over paar jaar bij ons TD kan worden.

 2. Geert

  22 januari 2015 at 11:33

  Het waren twee fantastische dagen…

 3. NHN

  22 januari 2015 at 15:02

  Van mij mag ‘ie daarheen om ervaring op te doen. En daarna weer terug om de zaak van Stewart over te nemen. Dan moet ‘ie niet te lang in Engeland blijven.
  (lonen liggen daar nogal hoog-daarom is dat Fleetwood Town nog niet zo gek,als hij bij grotere clubs instapt is ‘ie meteen onbereikbaar)

 4. Evert

  22 januari 2015 at 20:02

  Dit is fantastisch, dit is de manier hoe het moet!! Op deze manier krijgt AZ steeds meer tentakels!!! De bakermat moet AZ zijn voor iedereen!! Contact houden met oud-AZ spelers waar ze dan ook zitten is goed voor de club!! Zij kunnen AZ tippen waar leuke talenten vandaan kunnen komen, dat wil niet altijd zeggen dat het wat word maar door het opnemen en uitzetten van oud-AZ spelers bouw je een voetbalbolwerk op.Ik wens Grétar Steinsson veel succes!!

 5. KeesK

  23 januari 2015 at 19:17

  Kinderhand is blijkbaar weer gauw gevuld met een echt helemaal nietszeggende club uit Engeland. Waren de vooruitzichten zo slecht voor hem in Alkmaar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *