AZ wint thuis verdiend van VVV: 2-0

By
Updated: november 29, 2009
AZ wint thuis verdiend van VVV: 2-0

AZ heeft thuis een verdiende 2-0 zege op VVV-Venlo geboekt. Voor VVV zat een negende gelijkspel er geen moment in. AZ speelde erg aanvallend en het leek zelfs soms even op het AZ uit het kampioensjaar. Je ziet na iedere wedstrijd dat het zelfvertrouwen terugkomt. Wellicht wordt het toch nog een mooi seizoen voor de club uit Alkmaar.

Wernbloom had AZ in de eerste minuut op 1-0 moeten zetten, maar hij tikte de bal naast. De Alkmaarders waren vervolgens oppermachtig, maar kregen weinig kansen. Lens creëerde er eentje voor zichtzelf: hij slalomde door de VVV-verdediging en kon van dichtbij scoren.

Kort na rust werd het 2-0. Holman knalde raak uit een mooie counter die hij zelf in gang had gezet. VVV trok daarna het spel meer naar zicht toe, zonder dat AZ de regie uit handen gaf. De thuisploeg bleef veel gevaarlijker en Wernbloom, Lens en Pelle hadden nog kunnen scoren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *