Lazio en AZ zijn er nog niet uit: problemen voor Hoedt stapelen zich op

By
Updated: januari 19, 2015

Hoedt gaf na het duel tegen Dordrecht weer aan dat hij per direct wil vertrekken bij AZ. Het probleem is alleen dat Lazio en AZ het nog eens moeten worden over de tussentijdse transfer. Dat lijkt nogal moeizaam te verlopen. Lazio meldt al een akkoord, maar daar weet AZ helemaal niets van af.

Volgens diverse bronnen zou Lazio een bod hebben uitgebracht van 1.2 miljoen EUR, maar volgens Voetbal International is het bod maar slechts 8 ton geweest. Dat is niet echt aantrekkelijk voor AZ, want bij een buitenlandse transfer zou het sowieso al 7 ton krijgen. AZ verlangt dus ook een hoger bedrag. Of Lazio dat gaat betalen is nog maar de vraag.

Mocht Lazio het hier bij houden, en dat is niet eens heel onlogisch, dan ziet het er naar uit dat Hoedt het komende half jaar niet meer aan spelen gaat toekomen. Van den Brom heeft namelijk al aangegeven dat hij hem niet meer als speler van AZ ziet, en dat hij de kans geeft aan andere spelers. Bron foto: Soccernews.nl

7 Comments

 1. harm

  19 januari 2015 at 10:34

  Eigen schuld. Heeft zijn lesje wel geleerd zo lijkt me

 2. AZ4Altijd

  19 januari 2015 at 11:45

  Gewoon laten gaan die rat. Elke euro die je er nog uit kan halen is mooi meegenomen. Anders heeft die jongen alleen maar geld gekost. Nu kun je er nog wat aan overhouden. Zo even 8 ton tot een miljoen weggooien lijkt me een brevet van onvermogen. Daarin ook vastleggen bij doorverkoop een percentage vast te stellen dat voor ons is.

  • Vincent

   19 januari 2015 at 15:35

   Einde van de zomer krijgen we toch 7 ton! Voor die ene ton kan je hem beter hier houden

   • Ray

    19 januari 2015 at 16:16

    En hem dan op de tribune zetten?

 3. NHN

  19 januari 2015 at 15:38

  Als Lazio vlak voor de deadline nog met pakweg een miljoen komt,zou ik ‘m van de hand doen.

 4. joost

  19 januari 2015 at 16:45

  Scheel ook een half jaar salaris als hij nu weggaat, ook zal hij geen vet contract hebben nu. Gek dat dit nergens wordt meegewogen.

 5. De echte supporter

  19 januari 2015 at 19:00

  Onder het miljoen niet laten gaan en lekker op de tribune zetten, dan is het elke speler duidelijk hoe az met dit soort spelersgedrag omgaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *