Van den Brom steekt geen energie meer in Hoedt

By
Updated: januari 16, 2015

Van den Brom heeft een duidelijk signaal afgegeven aan Wesley Hoedt, en wellicht andere spelers die geen contract willen verlengen. De 20-jarige verdediger is namelijk verbannen naar de tribune.

‘Ik zie hem niet meer als speler van AZ. Hij kan bij wijze van spreken vanmiddag vertrekken. Ik heb verder een prima verstandhouding met Wesley. Het liefst houden we hem hier, omdat wij midden in een proces zitten en nu valt er een bouwsteen weg,’ aldus de coach.

‘Maar hij heeft voor zichzelf een plan uitgestippeld. Hij wil per se weg en dat zullen we moeten respecteren. Het gevolg is dan wel dat hij niet bij de wedstrijdselectie zit. Wij moeten ook verder en AZ is meer dan Wesley Hoedt. Ik ga geen energie steken in spelers die liever vandaag dan morgen vertrekken.’ Bron foto: NOS.nl

5 Comments

 1. AZer

  16 januari 2015 at 14:03

  Heel goed! Geen energie steken in Hoedt!

 2. Jeroen

  16 januari 2015 at 14:06

  Precies! Een duidelijk signaal naar andere spelers die nog twijfelen!?!?! Hoop dat Dos Santos het niet in zijn hoofd gaat halen om niet bij te tekenen 😛

  • Gerrit Vooijs

   16 januari 2015 at 21:58

   Probleem voor AZ is dat de jeugd nu ziet dat AZ een stap terug moet doen. AZ neemt daardoor in aanzien af en wordt daardoor niet meer zo aantrekkelijk voor de jeugdspeler die hoger op wil.
   Komt natuurlijk ook door de zaakwaarnemers die hun spelers gek maken

 3. NHN

  16 januari 2015 at 19:40

  Duidelijke taal.

 4. Bradje

  16 januari 2015 at 21:18

  Wow! Sterk signaal, John.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *