Eenhoorn is duidelijk over strategie AZ: ‘We willen groeien’

By
Updated: januari 15, 2015

Robert Eenhoor verving afgelopen jaar de naar PSV vertrokken algemeen directeur Toon Gerbrands. Hij kwam in tijden van crisis binnen, maar al snel keerde de rust terug bij de Alkmaarse club. Hij is ook niet iemand die maar steeds blijft terugkijken. ‘Bij AZ wordt verder gekeken dan de korte termijn en de club staat open voor vernieuwingen. De afgelopen maanden zijn vooral orienterend geweest. Ik heb gekeken waar AZ staat en waar de mogelijkheden liggen om te groeien. Wat dat is wat we willen: groeien,’ aldus Eenhoorn.

2 Comments

  1. woonwagenpower

    15 januari 2015 at 17:05

    Natuurlijk groeien.
    Stilstand is achteruitgang, constant naar nieuwe wegen zoeken om sportief en financieel vooruitgang te boeken. Het een kan niet zonder het ander.
    Is er geen geld, om in spelers te investeren, dan moet je op je opleiding kunnen terugvallen. Zijn de sportieve prestaties goed tot boven verwachting, dan heeft dat een aantrekkingskracht op sponsors en succes-supporters, wat weer meer geld in het laatje brengt. Dat geld wat dan verdient wordt op een gezonde manier investeren, in de opleiding, in de selectie en andere posten zoals onderhoud stadion, velden, enz. Ik heb het al eens eerder benoemd, maar laat de verantwoordelijke mensen voor de sponsoring eens een bijeenkomst organiseren op het strand bij Egmond aan Zee voor sponsors, groot kampvuur, catering, muziek, laat sprekers aan het woord,vertel iedereen waar we met AZ naar toe willen, nodig potentiële sponsors uit, ook de plaatselijke fietsenmaker en schoenmaker.Stel mooie aantrekkelijke sponsor pakketten samen. Vele kleintjes maken samen ook een hele grote. Als je 100 kleine bedrijfjes hebt, en er valt er is een per ongeluk weg, voel je dat niet, laat heel Noord-Holland een wij-gevoel krijgen met AZ, zowel particulier als het bedrijfsleven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *