Stewart over aanstaande vertrek Hoedt: ‘Geen ruzie’

By
Updated: januari 13, 2015

Stewart baalt van het aanstaande vertrek van Wesley Hoedt naar Lazio. De Alkmaarders zijn al bijna een jaar bezig met het verlengen van het contract van de 20-jarige verdediger, en hij heeft er alles aan gedaan om hem binnenboord te houden. Dat de verdediger naar Lazio gaat is wel zeker, maar of dat deze transferperiode al gaat gebeuren is nog onduidelijk.

‘Er is geen sprake van ruzie,’ aldus Stewart die kort ingaat op alle commotie in de media. ‘Onze pech is dt Lazio zich heeft gemeld. En ik kan mij voorstellen dat je daar dan voor valt, want het is toch een roemruchtige club. Dat doet wel iets met een jonge speler. Voor ons is het vervelend, aangezien we al elf maanden bezig waren om hem langer vast te leggen.’

‘Een jongen die hier is opgeleid, zie je het liefst een paar jaar voor AZ blijven voordat hij de stap naar het buitenland maakt.’

5 Comments

 1. Vak J

  13 januari 2015 at 11:29

  Proberen om nog wat geld te vangen voor deze heer. Zoals het er nu naar uitziet gaat hij toch en dan kun je beter wat geld voor hem vangen in de winterstop. Het is jammer dat hij niet nog een tijdje blijft bij AZ. Je kunt van alles zeggen over zijn manier van doen op dit moment (vlak zaakwaarnemers in dit verhaal niet uit) maar feit blijft dat hij het goed deed in de verdediging bij AZen alleen nog maar kon groeien.

 2. harm

  13 januari 2015 at 11:38

  Geld is hard nodig toch? Gewoon deze week nog laten gaan, is voor iedereen beter

 3. NHN

  13 januari 2015 at 12:17

  Stewart,doe eens iets nuttigs,en speel het hard: Hoedt je zorgt maar dat dat Lazio wat je zo graag wilt, een flink bedrag sort,en anders zit je de rest v/h seizoen op de tribune.
  Ja, het is allemaal niet zo gemakkelijk,dat is zo, maar nu moet je je tanden laten zien, en kordaat handelen. En probeer nog ergens anders een verdediger te strikken. Al huur je ‘m ergens.

 4. Ray

  13 januari 2015 at 12:58

  Hmm, Stewart voelt zich toch geroepen te benadrukken dat er geen sprake is van ruzie. Bijzonder. Maar hij kan wel vinden dat hij geen ruzie heeft, Hoedt zal er anders over denken. Stewart heeft bij mij in dit opzicht helaas al zijn krediet verspeeld.

 5. Knol

  14 januari 2015 at 16:56

  Bij mij heeft die Yank ook alle credets verspeelt ik geloof er helemaal geen ene malle moer van dat er geen ruzie is.
  Hij blijft bij zijn oude gewoonte en liegt dat hij barst.
  Oprotten zeg ik je naar politiek Den Haag daar zitten ook allemaal leugenaars en draai konten, daar past hij precies tussen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *