Van den Brom geschrokken van AZ

By
Updated: januari 10, 2015

Volgens Van den Brom had AZ een goed trainingskamp achter de rug. De intentie was om dit tegen Lierse SK, de hekkensluiter van België, te bewijzen. Helaas pakte dat verkeerd uit en werden de Alkmaarders met 3-0 naar huis gestuurd. Een zuur einde van het trainingskamp.

‘We hebben dus niets geleerd, dat is een harde conclusie,’ aldus Van den Brom. Tegen Utrecht ging het namelijk ook mis. ‘Ik dacht toen aan een incident, maar dat is het dus niet.’

‘We hebben een mooie trainingsweek achter de rug, maar we sluiten het op een heel vervelende manier af. Ik hoopte dat het beter zou gaan na die zeperd tegen Utrecht. Dat is niet zo. En dat is vervelend. Het is een grote teleurstelling en een pijnlijke conclusie dat we weer niet thuis geven.’

Volgende week tegen Dordrecht moet het dan ook echt anders. ‘Ik maak me er wel zorgen om. Het is te makkelijk om te zeggen: het is maar een oefenwedstrijd. We verliezen en ook de manier waarop baart me zorgen.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

15 Comments

 1. Ruud

  10 januari 2015 at 22:02

  In het NHD vond ik de redenatie van VDB met de keuzes voor het team logisch. Hoedt wil weg in de winterstop en Esteban en Poulsen niet terwijl hun contracten aflopen. Dan worden se laatste twee opgesteld en Hoedt in de reserves maar wel erbij houden. Zonder Gudelj en Ortiz een aderlating en druk naar achteren te groot dus dat breekt dit AZ op.

  • oma

   11 januari 2015 at 09:53

   beste Ruud,
   wie wil jij dan op de plek van Hoedt zetten?

   • AZ Alkmaar

    11 januari 2015 at 11:10

    @oma

    ‘Update: Uit Utrecht verbannen verdediger maakt indruk bij PEC Zwolle’
    En ja dat gaat over Aleksander Bjelica die AZ een tijd terug nog op stage had..

    • oma

     11 januari 2015 at 14:29

     heel leuk ,maar ik zou graag een antwoord van Ruud krijgen op mijn vraag.
     zo dat ik zijn visie kan volgen

     • Ruud

      11 januari 2015 at 21:48

      Elke positie heeft een dubbele bezetting dus de volgende in de rij. Daar is niets moeilijks aan. Zo werkt bij een professionele club.

 2. Gerrit Vooijs

  11 januari 2015 at 14:43

  Mooi, eerlijk van Van den Brom. Er voetballen bij dit AZ een aantal spelers die hun verantwoordelijkheid niet pakken als het niet loopt.
  Eigenlijk zijn het iedere keer Gouweleeuw, Ortiz en Gudelj die team bij de hand pakken. Soms doet ook Poulsen daarin mee.
  Daarom is deze wedstrijd goed geweest. Deze wedstrijd even goed nabespreken en iedereen weer met de voeten op de grond zetten?
  Ik zou als ik VDB was overigens de 2e helft starten met Rochet . Esteban gaat vertrekken en heeft geen andere rol meer voor AZ dan als invaller.

  • Brandon

   11 januari 2015 at 20:32

   v.d.Brom was erg geschrokken dus Gerrit Rochet zal dan toch wel de plaats overnemen van die schizofreen. Zo niet dan klopt er iets niet. Esteban heeft waarde 0 en als je tegen Lierse ook weer zag echt dit is geen Keeper.

   • AZ Alkmaar

    11 januari 2015 at 23:25

    Esteban keept het hele seizoen goed. Af en toe slaan ze stoppen door, maar dat hoort bij het zuid Amerikaans temperament. Behalve die blunder tegen Excelsior thuis kan ik hem op weinig beslissende fouten betrappen..

    Misschien moet je meer naar de dingen kijken die hij wel goed doet, Of je hebt gewoon geen verstand van keepen..

    Denk je dat het met Rochet zoveel beter gaat? Weer een 20jarige in de basis. AZ heeft al zo’n ervaren team (NOT)

    Stewart moet eens kijken naar een knappe CV. Wuytens heeft namelijk een draaicirkel van een zwanger nijlpaard. En dan maar te zwijgen over de rechtsback man, man, man!

    Beoordeel je Esteban nou alleen op die oefenwedstrijd?

    Kom eens met feiten.
    Zijn statistieken zijn namelijk prima!

    • oma

     12 januari 2015 at 07:44

     ach ja dat is jouw mening,prima toch.

 3. oma

  12 januari 2015 at 07:39

  beste Ruud,
  bedankt voor de duidelijkheid(niet dus).
  noem maar eens een naam wie de volgende in de rij is.

  ik denk juist dat het grootte probleem is bij AZ dat ze geen volgende in de rij hebben.

  Wuytens,dat is alleen maar ellende op die plek?
  daarom vraag ik aan jou wie moet op die plek als je Hoedt niet opstel.
  maar ik proef een beetje uit je antwoord dat je het zelf niet weet.
  is de veronderstelling niet goed,mijn excuses dan hiervoor.

  • remco

   12 januari 2015 at 12:54

   luckassen

  • Ruud

   12 januari 2015 at 20:06

   Je hebt het niet zo op me, oma. Er zijn inderdaad niet veel opties en Wuytens is dan de enige optie, maar die bevalt jou niet dus daarom noem ik hem maar niet. Op naar een nieuwe aankoop van Stewart…

   • oma

    13 januari 2015 at 09:34

    je maakt een denk fout beste Ruud!
    ik heb helemaal geen antipathie tegen jou!
    ik zou haast zeggen hoe kom je er op.
    ik respecteer iedereen zijn mening.
    ik vraag jou visie.
    wie ik wel of niet zie zitten voor die plek is mijn mening.
    maar ik vroeg de jouwe.
    en daar zit totaal niets achter.
    integendeel ik probeer jou denkwijzen tevolgen.

    er is hier ook een meneer die is gek van die grabbelaar,van mijn mogen ze hem meteen op de tribune neerzetten,maar dat is ieder zijn mening och?

    • Ruud

     13 januari 2015 at 12:58

     Ah gelukkig, oma! Dat Beste mag je wel weglaten want dat vind ik niet fijn. Dan spreek ik mij ook uit. Het is een hoofdpijndossier aan het worden op deze positie en dat was niet nodig geweest, maar satismijn mening.

     • oma

      14 januari 2015 at 08:12

      nou Ruud dat is nu ook mijn mening.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *