Romero krijgt steun van concurrent Didulica

By
Updated: november 24, 2009
Romero krijgt steun van concurrent Didulica

Het is overduidelijk dat Romero in een moeilijke tijd zit. De keeper van AZ blunderde een aantal keer opzichtig en het wordt voor Koeman steeds lastiger om hem vertrouwen te blijven geven. Toch mooi om te zien dat de directe concurrent van Romero, Joey Didulica, hem steun geeft. “Ik steun hem, all the way“, aldus Didulica.

“Als zijn collega’s, vooral een concurrerende keeper, hem nu problemen gaan bezorgen wordt het helemaal moeilijk voor hem,” redeneert Didulica.

Toch komt de dip van Romero niet geheel onverwacht voor Didulica. “Hij is snel omhoog geschoten. En in een achtbaan vlieg je van boven naar beneden en weer omhoog. Jonge keepers maken dat vaker mee. Het wordt nu tijd dat hij constant wordt en punten pakt voor de ploeg. Dan komt hij vanzelf weer uit het dal waarin hij nu zit.”

Natuurlijk hoopt Didulica dat Koeman binnenkort de keus maakt om Romero te vervangen. Toch neemt dit niet weg dat hij de keus van Koeman op dit moment begrijpt. “Koeman is de meest succesvolle trainer in de Eredivisie omdat hij juist in dit soort moeilijke situaties beslissingen durft te nemen. Ik hoop voor de club en voor hem zelf dat hij ook de goede beslissing neemt.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *