Man of the Match: AZ – FC Utrecht

By
Updated: december 21, 2014

Tja do I need to say more? Veel succes met het bepalen van de ‘Man of the Match’ van deze week!! Je kunt je stem uitbrengen via de poll rechts op de site.

8 Comments

 1. kaazie1987

  21 december 2014 at 10:36

  het publiek is het iig niet, wat erger ik me toch aan die kutsfeer in ons stadion. wij hebben volgens mij het meest sfeerloze stadion van nederland dat kan toch niet voor een club als az. ik verlang wel is terug naar die mooie sfeervolle laatste periode in de hout

  • NHN

   21 december 2014 at 19:59

   Klopt helemaal. Wat heb ik een heimwee naar die krakemikkige Hout.
   Desalniettemin, wens ik Victoria en alle belanghebbenden succes met het meer sfeer creeren,want het zal toch een x moeten lukken.

 2. Brandon

  21 december 2014 at 10:40

  Ga maar voor de een van de meest constante spelers van de 1e seizoenshelft Gouweleeuw. Die gaat toch altijd wel voorop in de strijd.

 3. Vak J

  21 december 2014 at 19:39

  BESTE MIJNHEER V/D BROM LAAT AZ VOOR STRAF 30 X KIJKEN NAAR DE LAATSTE 6 MIN. VAN DE WEDSTRIJD TWENTE-WILLEM II. DAT HEET PASSIE, INZET EN STRIJD. NIET DE SLAPPE HAP VAN AZ GISTERAVOND!!!

 4. Gerrit Vooijs

  21 december 2014 at 21:44

  Gouweleeuw stak er met kop en schouders bovenuit al hoefde hij daar gisteren niet veel voor te doen.

 5. Jay

  22 december 2014 at 09:54

  @kaazie Vanaf volgend seizoen komt er gelukkig een sta vak, waardoor de sfeer hopelijk wat zal verbeteren. Valt wel op dat er steeds meer lege plekken komen in het stadion. Die worden waarschijnlijk alleen weer opgevuld bij betere resultaten en het is nog maar afwachten of dat gebeuren als volgend seizoen een aantal bepalende spelers zullen vertrekken.

 6. kaazie1987

  22 december 2014 at 14:19

  een goede sfeer in het stadion heeft alleen maar voordelen, kijk naar twente en nac en utrecht en feyenoord waar thuis echt gevochten wordt voor de punten en dat komt voor een groot deel omdat het publiek er vol achter gaat staan. de spelers willen eerder naar onze mooie club komen als er een goede plezierige sfeer in het stadion hangt. en het stadion zal eerder uitverkocht zijn bij een goede sfeer. hier moet echt wat aan gebeuren. en het kan echt wel in ons stadion dat hebben we in de hout kunnen meemaken, maar dit kan echt niet. WE KUNNEN WEL MET ZE ALLEN GAAN LOPEN ZIJKEN OP DIE KALE MAAR WE KUNNEN DER ZELF OOK VOOR ZORGEN DAT ER MEER GELD BINNENKOMT EN DUS BETERE SPELERS GEHAALD KUNNEN WORDEN

 7. AZ Alkmaar

  22 december 2014 at 16:19

  Niemand…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *