Berghuis speelt nog steeds met pijnstillers

By
Updated: december 18, 2014

Berghuis was enkele maanden uitgeschakeld vanwege een breuk in zijn middenvoetsbeentje. Gisteren stond hij eindelijk weer in de basis en kon 70 minuten meespelen. In gesprek met Voetbal International ging hij dieper in op zijn blessure, en wanneer hij verwacht weer de volledige 90-minuten te kunnen maken.

‘Ik speel nog steeds met pijnstillers, dus op een gegeven moment voelde ik het wel,’ aldus de aanvaller die begin september voor het laatst in de basis stond. Hij verwacht overigens niet tegen Utrecht de volle 90-minuten te maken. ‘Dat is niet iets teveel van het goede. Het gaat stap voor stap. Ik heb steeds gezegd dat ik me richt op januari. Elke minuut die ik voor de winterstop nog speel, is meegenomen.’ Bron foto: Soccernews.nl

4 Comments

 1. Gerritvooijs

  18 december 2014 at 13:51

  Tja, het is een raspaardje en geen werkpaard. Januari dan maar. Ik zou dan tegen Utrecht geen risico willen lopen.
  Maar goed als hij dat toch wil moet hij misschien tegen zich zelf in bescherming worden genomen.

 2. gerard

  18 december 2014 at 16:15

  Als Tankovic, die beter en beter wordt en Dos Santos ook zijn opmars door zet en het andere raspaardje Haye ook nog het nodige laat zien voor de winterstop zal het voor van de Brom toch aardig moeilijk worden om er een uit te laten.

 3. gerard

  18 december 2014 at 16:17

  Daarbij wil tevens Henriksen ook een basisplaats op het middenveld, tja dat gaat dus nooit gebueren met wat zich momenteel allemaal aandient bij AZ.

 4. timon

  19 december 2014 at 08:42

  wat een zeur die Berghuis, begon een beetje te lopen toen hij eruit was. deed mee tegen nec en was weer helemaal niks. voorlopig op de bank.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *