Hupperts: ‘Hard blijven werken’

By
Updated: december 18, 2014

Hupperts werd afgelopen zomer dan eindelijk overgenomen van Roda JC. Aanvankelijk werd er veel gebruik gemaakt van de snelle aanvaller, maar nu moet hij vooral genoegen nemen met invalbeurten. In gesprek met AZFanpage geeft Hupperst aan dat er maar één oplossing is: hard blijven werken.

‘Ik moet gewoon keihard blijven werken,’ aldus Hupperts op de vraag wat hij vindt van zijn huidige situatie. ‘Wachten op de kansen die ik krijg. We spelen nu 4-4-2 formatie, terwijl ik een spits ben die liever in een 4-3-3 systeem speelt. Dat is lastig. Toch zal ik hard blijven werken en loeren op mijn kansen.’ Bron foto: AZ.nl

 

5 Comments

 1. Gerritvooijs

  18 december 2014 at 13:17

  Nu Tankovic doorbreekt wordt de spoeling dun voor Hupperts.
  Aron en Berghuis zijn zekerheidjes. Tankovic is nummer 3. Daarachter komen Hupperts, Muhren, Rosheuvel en Babelj.
  Dus heel veel kansen zullen deze jongens niet meer gaan krijgen totdat blessures of schorsingen roet in het eten gooien.
  De doorbraak van onze jeugd, Dos Santos en Haye, betekent dat Van Den Brom het anders in kan vullen.

 2. harm

  18 december 2014 at 14:04

  Luxe probleem, tijd geleden 🙂

 3. 1AZ1

  18 december 2014 at 17:06

  Op lange termijn zie ik hem wel doorbreken bij AZ, laat hem even wennen aan de omgeving, nieuwe club etc. Alleen wat Gerrit zegt, zie ik de kansen op een basisplaats op dit moment niet groot in. Het zit iedergeval goed met zijn mentaliteit. Hard werken niet zeuren dan komen je kansen vanzelf. ik vind het een type Brett Holman.

 4. NHN

  18 december 2014 at 18:06

  De kansen op een basisplaats zijn inderdaad niet groot. Maar kans op invalbeurten en stand-in plaatsen zijn er wel. En daar zal hij moeten laten zien wat hij waard is.
  Hetzelfde geldt voor Muhren, al lijkt die wel erg naar de achtergrond verdrongen. (lijkt me toch niet dat hij hiervoor naar AZ is gekomen)
  Ik denk toch dat Hupperts op de 1e plaats staat als soort van pinchhitter.
  Wat Hupperts aangaat, denk ik niet dat het een verloren zaak is. Laat ‘m maar voor gevaar stichten tijdens z’n invalbeurten. Ik zie zijn tijd nog wel komen.

  • de echte supporter

   19 december 2014 at 09:06

   NHN ik ben het met j eens. Laat hij zijn invalbeurten maar goed doen, dan komt het verder ook wel goed. Hij moet nog verder groeien. ik vind hem op dit moment niet altijd goed invallen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *