Seizoen over voor Gorter

By
Updated: december 16, 2014

Gorter, dit seizoen verhuurd aan het Deense Aalborg BK, heeft een heftige blessure overgehouden aan het Europa League duel tegen het Portugese Rio Ave. Al na tien minuten moest hij het veld verlaten.

Hij heeft zijn voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd en moet na zijn operatie zeker zes maanden herstellen. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

 

One Comment

 1. NHN

  17 december 2014 at 01:20

  Dit is mooi klote, zo’n blesssure gun je niemand. Was voor hem toch mooi geweest om nog 2 wedstrijden in de CL te spelen, en het seizoen daar in Denemarken af te maken.
  Ik weet niet hoe die verhuurconstructie in mekaar steekt, maar het lijkt me stug dat Aalborg nog een stuiver aan huursom overmaakt in 2015.
  Dus hij zal het gehele rest-seizoen in Nederland moeten revalideren, en sluit zich (misschien) in de zomer van 2015, weer aan bij de selectie. (2015-2016 is volgens mij z’n laatste contract jaar bij AZ)
  En daar zit niemand op te wachten, denk ik.
  Ik vindt het jammer dat hij op de linkerflank nooit als middenvelder is ingezet, maar als linksachter was het toch niet best.
  Hij had zich daar bij Aalborg mooi i/d kijker kunnen spelen. Nu is het hele verhaal uit. Ontzettend klote voor Donny Gorter zelf, en ook ongunstig voor AZ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *