Gouweleeuw: ‘Sta hier met een enorm rotgevoel’

By
Updated: december 15, 2014

AZ was gisterenavond slechts 1.5 minuut verwijderd van een knappe zege op directe concurrent Feyenoord. Het had bij een winst naar de derde plaats van de Eredivisie kunnen klimmen. Helaas lukte het de AZ-defensie niet om Clasie van scoren af te houden. Gouweleew baalt nog steeds.

‘We hebben als team voor elke meter gestreden. Feyenoord is tijdens de eerste helft maar een keer echt gevaarlijk geweest met die bal van Toornstra op de paal. We stonden goed als verdediging, terwijl we er zelf een paar keer gevaarlijk uitkwamen omdat er ruimte lag. Dat counteren is een van onze krachten.’

‘Ik hoor van alle kanten dat mensen van deze wedstrijd hebben genoten. Alles zat erin. Maar ik sta hier met een enorm rotgevoel. We hebben de voorsprong lang vastgehouden. Nadat Feyenoord terug kwam tot 1-2, kregen wij zelfs kansen. Einde wedstrijd. Nee, ik neem onze aanvallers niets kwalijk. Kansen missen doe je niet expres.’ Bron foto: Soccernews.nl

7 Comments

 1. harm

  15 december 2014 at 13:55

  Spoel dat rotgevoel maar van je af door Nec op te rollen 😉

 2. Brandon

  15 december 2014 at 17:30

  Beste man van het veld gisteren. Alleen zal iedereen wel weer naar de doelpuntenmakers kijken.

 3. kaazie1987

  15 december 2014 at 18:26

  dan ben jij het een met de cijfergevers van ad en vi brandon, ik vond persoonlijk hoedt de beste man van het veld. johansson zakte volledig door het ijs gister en tankovic wordt met de week ietsie beter

  • AZ Alkmaar

   16 december 2014 at 00:25

   @kaazie1987
   Welke wedstrijd heb jij gezien? Aron speelde fantastisch, alleen laatste 20 minuten was hij uitgeput en hielden ze voorin en op het middenveld geen bal meer vast en ging alles door de lucht inplaats van simpel over de grond…

   Op naar NEC thuis!

  • Gerritvooijs

   16 december 2014 at 10:37

   Kaazie, Johannsson liep zich een slag in de rondte was als spits niet scherp.
   Maar het was wel Johannsson die op snelheid het overzicht en balgevoel had om 2x Tankovic vrij voor de keeper te zetten.

   Kortom, als aangever scoorde hij een 10. Beter kan namelijk niet. Helaas verprutste Tankovic beide mogelijkheden anders was Aron hier en in de pers geroemd. 🙂

   • AZ Alkmaar

    16 december 2014 at 15:25

    @Gerritvooijs

    Vermeer was bij Feyenoord man of the match. Hij heeft ervoor gezorgd dat ze een punt hebben.

    • Gerrit Vooijs

     16 december 2014 at 19:45

     Tuurlijk, maar met name de assist van links waarbij hij veel tijd kreeg, had hij de bal er in de loop direct langs kunnen /moeten spelen. Vermeer had dan alleen ten koste van rood hem kunnen afstoppen.
     Maar goed, ik neem aan dat Marco dit nog eens goed door spreekt met Aron en Tankovic .

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *