Van den Brom hekelt onsportief gedrag van Feyenoorders

By
Updated: december 14, 2014

John van den Brom is niet te spreken over het gedrag van een aantal Feyenoorders. ‘We hebben het altijd over respect over en weer, dat wordt altijd zo makkelijk gezegd. Maar op het moment dat de bal twee keer niet teruggegeven wordt, dan is het logisch dat er op het veld op wordt gereageerd. Dat doet iets met de spelers.’

Hij vond het jammer dat het zo moest lopen. ‘Want het hoort niet in het voetbal. Wat de stand ook is, wat de belangen ook zijn: je moet een grote meneer blijven. Het is jammer dat zoiets gebeurt. Ze hebben het niet nodig.’ Bron foto: NOS

8 Comments

 1. harm

  14 december 2014 at 21:46

  Juist.. Kansloze acties van ze. Wij blij dat we geen Feyenoord supporters zijn

 2. AZnu

  14 december 2014 at 22:46

  Mee eens. Vervelend onsportief stel. Kazim Richards voorop. Wat een ongelovelijke irritante lul is dat. Wat een theatermaker en matennaaier. Ook de scheids vloot niet sterk. Onze spits mocht werkelijk niets en kon niets goed doen. Kreeg werkelijk allles tegen. De 5 minuten extra tijd was een lachertje.Daar had hij al vroeg in de wedstrijd toe besloten, het moment dat hij op zijn horloge wees. Feijenoord moest en zou de kans krijgen om gelijk te maken. En dat is gelukt. Natturlijk, als Tancovic een van zijn opglegde kansen had verzilverd was het het evengoed een winstpartij geweeest. Wat dat aangaat waren dat 2 echt gemiste kanen op de overwinning.

  En over het terug geven van de bal. Dat is echt onprofessioneel. Feijenoord heeft zich echt laten kennen vandaag en ik moet zeggen dat was beslist niet positief.

 3. de echte supporter

  15 december 2014 at 07:38

  Helemaal met vd Brom eens. Het viel mij direct op dat onsportieve gedrag. Wat ik wel vind als dat een keer gebeurd, schiet de bal dan niet meer uit als er een tegenstander op de grond ligt. gewoon doorspelen totdat de scheids affluit. Dus laat dit je niet twee keer gebeuren in een wedstrijd.

  • Jeroen

   15 december 2014 at 08:50

   Mee eens. Gewoon een killer-mentaliteit laten zien. Jij naait mij 1 keer… prima dan naai ik je terug. Schiet de bal dan gewoon niet meer uit.

 4. vak J

  15 december 2014 at 11:53

  Helemaal niet mee eens. Wat Poulsen deed, de bal uitschieten na de hamstringblessure van Toornstra, is een voorbeeld van hoe het hoort!! Niet zelf meegaan in dat slappe gedrag van enkele Feyenoord spelers. Hier moet je boven staan.

 5. Justin

  15 december 2014 at 13:05

  Hey Jeroen hoe zit het mer de poule? Wel ff knap bijhouden he 😉

  • Jeroen

   15 december 2014 at 13:20

   Hi Justin ga ik vanavond of morgen bijwerken. Heb sinds kort een nieuwe laptop, dus moet nog even die bestanden overzetten 😛 😛

 6. Justin

  16 december 2014 at 07:24

  Helemaal goed Jeroen!
  Gr Justin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *