‘Lazio hoopt op Gouweleeuw’

By
Updated: december 14, 2014

Gouweleeuw had eerder al aangegeven na dit seizoen een stap hogerop te willen. Volgens diverse Italiaanse bronnen zit die kans er zeker in. SS Lazio houdt de verdediger namelijk nauwlettend in de gaten en is wel gecharmeerd van de Alkmaarse verdediger.

Of de club in de winter al een poging gaat ondernemen is nog onduidelijk. De jonge verdediger draait een prima seizoen en na een zwakke start heeft de club zich weer helemaal herpakt. Gouweleeuw miste nog geen minuut van dit seizoen en pakte slechts nog maar 1 gele kaart. Bron foto: Soccernews.nl

7 Comments

 1. Jeroen

  14 december 2014 at 12:19

  Zat eraan te komen. Zeer sterke verdediger en ik gun hem die transfer ook wel. Overigens wel pas komende zomer en niet eerder. Geeft ons de tijd om te kijken of Luckassen ver genoeg is, of dat we toch een speler moeten aantrekken.

 2. kaazie1987

  14 december 2014 at 12:19

  zou jammer zijn, is na ajax thuis waar hij die fout maakte door schone niet aan te pakken compleet opgeleefd, en is met gudelj de meest stabiele factor en dit team. gelukkig ligt deze jongen nog een aantal jaar vast waardoor hij veel geld gaat opleveren, zeker gezien het feit dat hij voor 2 miljoen gehaald is toendertijd bij heerenveen. ik vrees wel dat aan het eind van het seizoen de complete as van het elftal weggekocht gaat worden, want esteban gudelj en johansson zullen naar het schijnt ook vertrekken. waardoor we weer opnieuw moeten beginnen en het elftal dan wel heel jong gaat worden het elftal dat zondag tegen feyenoord speelt is al gemiddeld 21,6 jaar. wat vinden jullie trouwens van die turuc van go ahead is mijn ogen is dat de ideale opvolger van gudelj, ik vindt persoonlijk van overeem veelste licht voor az

 3. kaazie1987

  14 december 2014 at 12:22

  ben trouwens wel benieuwd naar een centrum met hoedt en luckassen 2 krachtpatsers achterin die snelheid kopkracht en de duels niet schuwen.

 4. 1AZ1

  14 december 2014 at 12:36

  Mooie club ik gun het hem. Alleen nu nog even concentreren bij AZ. 🙂

 5. Gerrit Vooijs

  14 december 2014 at 14:12

  Het zijn geruchten die een gevolg zijn van de goede prestatiecurve op dit moment. Lazio heeft natuurlijk een heel lijstje en voor Gouweleeuw en AZ is het mooi dat hij genoemd wordt.

  Gouweleeuw wordt er beter van maar AZ ook. Financieel en sportief, want toekomstige AZ spelers zien hierdoor voldoende perspectief.

  Maar zoals kaazie hierboven terecht opmerkt, zal AZ zeer waarschijnlijk de hele as moeten vervangen als AZ zo goed blijft presteren.

  Esteban zeker, Henriksen heeft nog maar een 1 jarig contract, Gudelj is duidelijk, Aron en Berghuis zullen ook een stap willen maken als er voldoende belangstelling is.
  Dit is de keerzijde van succes.

 6. NHN

  16 december 2014 at 11:03

  Het is maar een gerucht. Voor Italianen is het kopen van buitenlanders gewoon een obsessie. Interesseert ze niet eens of het een miskoop wordt of niet.
  Maar inderdaad, zodra het begint te draaien bij AZ, zijn spelers meteen in de picture, al is het alleen al in het roddelcircuit.
  Het wil toch wat zegge dat Gouweleeuw zich staande houdt, met slechts 1 gele kaart op z’n conto. In de winter vertrekken zie ik niet gebeuren, maar in de zomer zal het helaas wel zo zijn. als het niet dit AS Roma is, dan klopt er wel wat anders aan.
  Ik vind dat veel te vroeg, nog maar 2 jaar bij AZ, maar het zal wel onomkeer zijn.

 7. NHN

  16 december 2014 at 11:05

  O, sorry het was Lazio Roma, niet AS. Whatever, in elk geval in die afschuwelijke spaghetti-competitie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *