AZ heeft Dos Santos een nieuw contract aangeboden

By
Updated: december 12, 2014

Het gaat snel met AZ-talent Dabney dos Santos. Pas 18 jaar oud en speelt nu al in de basis bij de Alkmaarders. John van den Brom is lyrisch en vergeleek hem al stiekem met Adam Maher. Stewart doet er dan ook alles aan om het grote talent langer aan de club te binden.

‘Dos Santos verdient nu niet wat een A-selectiespeler verdient. Dat willen we graag rechttrekken. We hebben hem een voorstel gedaan en wachten nu op een reactie,’ aldus de bestuurder. Bron foto: Soccernews.nl

2 Comments

  1. Gerritvooijs

    12 december 2014 at 17:23

    AZ is goed bezig. Zonde dat Verbeek en Advocaat de jeugd zo verwaarloosd hebben.

  2. Joost

    12 december 2014 at 19:37

    Tot wanneer loopt zijn huidige contract?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *