‘AZ denkt aan Cambuur middenvelder Rusnák’

By
Updated: december 5, 2014

Rusnák, sinds dit seizoen door Cambuur gehuurd van Manchester City, neemt mogelijk al komende winter weer afscheid. De Engelse club zou hem graag willen verkopen, en doordat Cambuur niet over de financiele middelen beschikt, ruiken andere Eredivisie clubs hun kans.

Volgens de Engelse krant de Daily Mail hebben zowel AZ, FC Twente als FC Utrecht concrete interesse om de linksbenige middenvelder over te nemen. Volgens dezelfde bron ziet Rusnák een langer verblijf in de Eredivisie ook wel zitten. Wij zijn benieuwd waar de talentvolle middenvelder straks speelt. Bron foto: Gelderlander.nl

One Comment

  1. harm

    6 december 2014 at 16:50

    Liever türuc van GAE

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *